Het eerste deel is nu vrij te zien op Youtube…

In veel landen moeten de mensen vanwege een lockdown in huis blijven en alleen de meest noodzakelijke tochtjes ondernemen. In Nederland hebben we nog enige ‘visvrijheid’ zolang we er verstandig mee omgaan, maar als dat niet meer te overzien is, kan dat ook hier net als bij onze Belgische visvrienden snel afgelopen zijn. In Engeland probeert het merk Drennan de precaire situatie enigszins draaglijk te maken door het eerste deel van de legendarische film A Passion for Angling online te zetten…

Childhood Dreams

Met dank aan de makers van de film, de regisseur Hugh Miles, en de hoofdpersonen Bob James en Chris Yates, kunnen we even zorgeloos genieten van een 49 minuten durend gedeelte (Childhood Dreams) van deze klassieker in de hengelsport.

Bob James, Hugh Miles & Chris Yates.

Bob James, Hugh Miles & Chris Yates.

Drennan upload

The Secret Lake

Nu zijn er ongetwijfeld sportvissers, wellicht de jongere generaties, die de ‘oude’ beelden van deze film wat saai, langzaam en achterhaald vinden, maar daar zijn talloze anderen het vast niet mee eens. Voor de liefhebbers: er zijn ook modernere video’s uitgebracht die dezelfde sfeer van ‘A Passion’ nastreefden, zoals Catching the Impossible, of, niet onverdienstelijk The Secret Lakes serie – met dezelfde Chris Yates in een hoofdrol. Chris is hierbij weliswaar zo’n 45 jaar ouder, maar verder weinig veranderd, of het moet zijn dat hij zijn bamboe schepnet en oude hengel heeft ingeruild voor een tikkeltje meer carbon en zijn avonturen deelt met de jongere Drennan-coryfee Martin Bowler.

In Engeland probeert het merk Drennan de precaire situatie enigszins draaglijk te maken door het eerste deel van de legendarische film A Passion for Angling online te zetten…

Anyway; klik hieronder om het vrijgegeven deel ‘Childhood Dreams’ van A Passion for Angling te bekijken op Youtube. Overigens kun je hier nog altijd de hele serie op dvd bestellen. Enjoy!

 

Bekijk ook:
https://beet.nl/extra-goed-zichtbare-drennan-dobberantennes/
https://beet.nl/drennan-kit-case/
https://beet.nl/veel-drijfvermogen-drennan-visi-wag-2/