Tijdens en na afloop van de succesvolle Hengelsport- en Botenbeurs in Utrecht zijn er behoorlijk wat boekingen binnengekomen via www.bbi-travel.nl/koc2019. Om misverstanden te voorkomen, het is alleen mogelijk om bij BBI te boeken om mee te doen aan de KOC.

De King Of Clubs 2019, wordt gehouden van 24 tot en met 31 augustus. Er wordt vier dagen gevist van dinsdag 27 augustus tot en met vrijdag 30 augustus. Door de verwachte belangstelling worden er acht sectoren uitgezet.

Jan Willem Plekkenpol komt in 2019 zijn titel verdedigen!

Jan Willem Plekkenpol komt in 2019 zijn titel verdedigen!

We vissen voor het eerst in de zomer in de meren rondom Ballinamore. Samen met Francis McGoldrick zijn diverse wateren geselecteerd en een aantal gereserveerd. 75% van de sectoren bevindt zich op meren, maar 25% op de rivier. De beste stekken worden geselecteerd, ook met de kennis van de laatste wedstrijd van de World Pairs. Je kunt je overigens ook voor deze koppelwedstrijd inschrijven bij BBI. Er is zelfs een speciaal arrangement gemaakt, waarbij je zowel de King Of Clubs 2019 als de World Pairs 2019 kunt vissen. Deze koppelviswedstrijd is aansluitend op de King Of Clubs en begint op maandag 2 september 2019. Op die manier krijg je een aantrekkelijk aanbod en verblijf je op dezelfde locatie.

Verkenning
Zoals ieder jaar verkent de organisatie samen met Francis McGoldrick de wateren en de opties om de beste stekken te selecteren. Ook dit jaar zijn we eind september een aantal dagen in Ierland geweest en gastvrij ontvangen door Teresa Kennedy van Glenview.

Tijdens beurs Utrecht was het erg druk en gezellig. Ed en Joke Stoop komen ook naar Ierland om de KOC mee te vissen en te beleven!

Tijdens beurs Utrecht was het erg druk en gezellig. Ed en Joke Stoop komen ook naar Ierland om de KOC mee te vissen en te beleven!

Belangrijk voor de KOC is de samenwerking met de provincie die ons ondersteunt en zorgt voor de nodige en nuttige contacten. Net als afgelopen jaar zijn we dank verschuldigd aan Joseph Gilhooly en Joe Lowe van Leitrim County Council. Zij adviseren en helpen ook bij het opzetten van een aantrekkelijk programma voor de medereizigers. Dankzij de steun van Leitrim County Council kunnen wij de prijs zo laag houden.

De wateren voor de KOC 2019
De volgende wateren/sectoren zijn geselecteerd. Er kan altijd nog een wijziging plaatsvinden.

SECTOR A
A Connolly’s (Garadice), 8 plekken
A1 Deeps (Garadice), 8 plekken

SECTOR B
B Mudflats, River Shannon, 8 plekken
B1 Mudflats, River Shannon, 8 plekken

SECTOR C
C The Rocks (Lough Scur), 8 plekken
C1 Pumphouse (Lough Scur), 8 plekken

SECTOR D
D Brackley, Roadside carpark, 8 plekken
D1 Brackley, Prospect, 8 plekken

INSCHRIJVEN
Inschrijven voor de King Of Clubs kan alleen via www.bbi-travel.nl/koc2019. Meevissen kan alleen wanneer er geboekt wordt bij een van de guesthouses of hotels aangegeven in het arrangement.

Andre Multem vist ook in 2019 mee en doet een gooi naar de overwinning.

Andre Multem vist ook in 2019 mee en doet een gooi naar de overwinning.

King Of Clubs, vanaf 707,- p.p.
• REISSOM:De reissom per persoon bedraagt:
€ 707 bij 4 personen in 1 auto (incl.4-persoonshut)
€ 766 bij 3 personen in 1 auto (incl.3-persoonshut)
€ 810 bij 2 personen in 1 auto (incl.2-persoonshut)

INBEGREPEN:
• – Retourovertocht per ferry van Hoek van Holland naar Harwich met de Stena Line, incl. een bed op basis van indeling in een 2-persoons binnenhut met douche/toilet, incl. 1 auto (per 2 deelnemers) tot 6,00 meter lang en lager dan 2,00 meter.
• – Retourovertocht per Irish Ferries van Holyhead naar Dublin, heen met de Fast Ferry, terug met de Cruiseferry, inclusief 1 auto (per 2 deelnemers).
• – 6 overnachtingen in B&B accommodatie, op basis van logies en ontbijt.
• – 5 x lunchpakket (niet op laatste dag)
• – 5 x diner in uw B&B (niet op de aankomstdag)
Voor voertuigen hoger dan 2,00 meter is voor de Stena Line overtochten een toeslag van € 60 per voertuig retour van toepassing. Bij Irish Ferries is er een toeslag voor bestelwagens van hoger dan 2,25 meter (max. hoogte 2,60 meter) van € 60 retour per voertuig.
• VAARSCHEMA:
De volgende ferry-overtochten zijn inbegrepen:
24 augustus: Hoek van Holland – Harwich, 22.30 uur vertrek, aankomst 06.30 uur (volgende dag);
• 25 augustus: Holyhead – Dublin, 17.15 uur vertrek, aankomst 19.15 uur (Swift, Fast Ferry);
• 31 augustus: Dublin – Holyhead, 08.05 uur vertrek, aankomst 11.30 uur (Ulysses, cruiseferry);
• 31 augustus: Harwich – Hoek van Holland 23.00 uur vertrek, aankomst 08.00 uur (volgende dag).
Met een toeslag van € 45 per voertuig kan voor de terugreis over de Ierse Zee ook geboekt worden voor de Dublin Swift Fast Ferry, vertrek om 08.30 uur, aankomst 10.30 uur.
De afstand Harwich – Holyhead is circa 550 kilometer, waar je onder normale omstandigheden ongeveer 6 – 7 uur over rijdt.

De King Of Clubs wordt mede mogelijk gemaakt door:
Leitrim County Council, BBI Travel, Sensas, Ireland Tourism en Beet.

Dagelijks wordt er vers aas afgeleverd voorafgaand aan de loting bij het Commercial Hotel in Ballinamore.

Dagelijks wordt er vers aas afgeleverd voorafgaand aan de loting bij het Commercial Hotel in Ballinamore.