Het Hart Kaapverdië Festival 2023

Visreis.nl

Na de eerste succesvolle editie begin dit jaar, gaat Visreis.nl deze groepsreis eind oktober 2023 herhalen. Er is bij deze reis plaats voor maximaal zes groepen van drie sportvissers (twee of vier kan eventueel ook).

Lars in actie.
Lars in actie.

De Kaapverdische Eilanden zijn een eilandengroep voor de kust van West-Afrika en bieden een unieke ervaring. Hier waan je je echt nog in Afrika en kom je verder geen groepen toeristen tegen. Dit is een authentieke en unieke locatie om te vissen en te genieten van het land en de mensen.

Maio is een van de eilanden van de Kaapverdische Eilanden. Het eiland heeft ondertussen menig vissershart sneller doen kloppen. En dat is met name vanwege de verscheidenheid en formaten van vissen die hier gevangen worden. Van bonefish op een 10 grams hengel tot haaien van 500 kilogram en alles wat er tussen zit! Hier kun je je soortenlijst flink bijwerken…

Thijs met tijgerhaai.
Thijs met tijgerhaai.

En dat is nu precies wat de avontuurlijke sportvisser zoekt. Uitdaging, verschillende stekken en veel mogelijkheden qua visserij en vissoorten. Met dit nieuwe festival word je op je wenken bedient. In samenwerking met de lokale partner heeft Visreis.nl dit compleet nieuwe festival ontwikkeld. Daarbij wordt een beroep gedaan op de kwaliteiten van de sportvissers en gaan ze alle verschillende soorten visserij die mogelijk zijn op het eiland uitvoeren. Iedere dag is er dan ook een andere visserij gepland. En om dit festival te kunnen winnen dien je dus van alle markten thuis te zijn!

Allerlei tonijnsoorten.
Allerlei tonijnsoorten.

De gloednieuwe film van de vorige editie is onlangs online gekomen en deze kun je bekijken op: https://vimeo.com/742024114. Een samenvatting van 29 minuten met mooie vangsten en belevenissen tijdens de eerste editie van dit prachtige en tropische festival.

Roland met zusterhaai.
Roland met zusterhaai.

Wees er op tijd bij want de editie van dit jaar was in één week volgeboekt met zes teams. Kijk voor nadere informatie op: https://www.visreis.nl/hart-kaap-verdie-festival.

Website: www.visreis.nl.

gerelateerde artikelen

Instagram