Denny van Wee en Jordi Rakiman versterken het Float Plus salesteam

Vanaf heden is het Float Plus salesteam uitgebreid met de salesmanagers Denny van Wee (Europa) en Jordi Rakiman (Benelux).

Tekst en foto: Johan Struwe

Vandaag stapte ik in de auto naar Zeeland (N.B.) om de heren eens te spreken, en te horen wat de ontwikkelingen voor de nabije toekomst zijn. Allereerst was ik natuurlijk benieuwd hoe zij bij Float Plus zijn terechtgekomen. Jordi: “ik was al een enthousiast gebruiker van Float Plus, dus toen ik hoorde dat er een vacature ontstond, wist ik niet hoe snel ik moest solliciteren. Wanneer ik mijn nek voor een product uitsteek, moet ik er immers wel 100% achter staan, en dat is bij Float Plus beslist het geval!”

Wanneer ik mijn nek voor een product uitsteek, moet ik er immers wel 100% achter staan, en dat is bij Float Plus beslist het geval!

Denny: “Ik werd voor deze vacature getipt en deze lag helemaal in mijn straatje. Sowieso heb ik veel affiniteit met het buitenleven en met name het vissen heeft me de laatste jaren gegrepen. Het was dus mooi dat deze kans op mijn pad kwam”.

Wat expertise betreft vullen de heren elkaar perfect aan, waarbij Jordi al een groot netwerk van sportvissers in de Benelux heeft en Denny door zijn zeer ruime internationale ervaring de markt daarbuiten voor zijn rekening zal gaan nemen. Door de wisselwerking tussen ruime kennis van deze specifieke tak van sport en een groot internationaal netwerk zullen Denny en Jordi elkaar perfect aanvullen en van elkaar leren.

Ik was al een enthousiast gebruiker van Float Plus, dus toen ik hoorde dat er een vacature ontstond, wist ik niet hoe snel ik moest solliciteren.

Gevraagd naar de internationale plannen was Denny duidelijk: “We zetten in op gezonde expansie in de grote Europese markten en wellicht op termijn zelfs daar buiten. Verder kan ik natuurlijk nu nog weinig prijsgeven, maar er zit genoeg nieuws in het vat”.

We wensen Denny en Jordi alle succes bij deze nieuwe uitdaging!

Website: www.floatplus.com/nl/

gerelateerde artikelen

Instagram