Elektrische oplossingen voor de karpervisser

JAROCELLS is een ervaren leverancier van de hoogwaardige lithiumijzerfosfaat accu’s: de veiligste batterijen op de markt en met de langste levensduur.

JAROCELLS staat bekend om de hoge kwaliteit producten en beschikt over een compleet 12V, 24V, 36V en 48V assortiment accu’s en laders. Veel boten in Europa zijn uitgerust met JAROCELLS accu’s, waaronder ook veel rubberboten, voerboten en roofvisboten.

Voerboot met accu.

Het enthousiaste JAROCELLS-team staat garant voor een excellente klantgerichtheid en hoog serviceniveau. Meedenken met de klant en (maatwerk)oplossingen zoeken maken deel uit van een goed advies.

Omdat JAROCELLS zelf ook accu’s bouwt en een eigen werkplaats heeft, hebben zij ook altijd alle onderdelen op voorraad; JAROCELLS kan elke accu repareren (ook na de garantieperiode).

Vijf jaar garantie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Buiten de water- en hengelsportwereld, de outdoor en camper- en caravanmarkt, levert JAROCELLS (onder andere) veel aan Defensie/Landmacht, de politie, ziekenhuizen/ambulances, et cetera. Ben je op zoek naar een leverancier met veel technische kennis in huis? De adviseurs van JAROCELLS kunnen voor elk energievraagstuk een oplossing adviseren.

De JAROCELLS producten zijn erg populair onder karpervissers.

De JAROCELLS producten zijn erg populair onder karpervissers. De accu’s en zonnepanelen zorgen ervoor dat energie aan de waterkant goed geregeld is. Daarbij komen alle gemakken van de lithiumbatterijen zoals licht in gewicht, snel te laden, vol vermogen tot het einde, een lange levensduur en het uitlezen van de realtime status en de monitoring via de eigen JAROCELLS App.

De JAROCELLS cases (portable energie) zijn niet meer weg te denken bij het gebruik van een elektromotor.

De JAROCELLS cases (portable energie) zijn niet meer weg te denken bij het gebruik van een elektromotor. De cases zijn erg handzaam en gemakkelijk uit de boot te tillen voor bijvoorbeeld het laden van smartphone, tablet of voor verlichting in je bivvy. De kleine krachtpatsers van JAROCELLS zijn perfect voor voerboten en dieptemeters.

Ben je geïnteresseerd in de JAROCELLS producten, neem dan gerust een kijkje op hun website.

Ben je geïnteresseerd in de JAROCELLS producten, neem dan gerust een kijkje op hun website: www.jarocells.nl.

gerelateerde artikelen

Instagram