Dumpdagen en tweedehandsbeurs bij Hengelsport Kruidenier

Hengelsport Kruidenier in Haaksbergen organiseert op 16 en 17 juni haar jaarlijkse dumpdagen en tweedehandsbeurs. Tijdens deze dagen zijn er veel hengelsportartikelen te koop met echte kortingen tot 70%!

Niet alleen oud materiaal, ook voor het nieuwste kunstaas kun je terecht bij Hengelsport Kruidenier.
Niet alleen oud materiaal, ook voor het nieuwste kunstaas kun je terecht bij Hengelsport Kruidenier.

Te denken valt hierbij aan karperhengels, feederhengels, kunstaashengels, telescopische werphengels, vaste hengels, werpmolens, werpreels, kleding etc. etc. Deze prijzen gelden alleen op 16 en 17 juni en zolang de voorraad strekt.

TWEEDEHANDSBEURS

Iedereen kan op 16 en 17 juni tijdens de dumpdagen zijn tweedehands hengelsportmateriaal in de hengelsportzaak te koop aanbieden. Je dient jouw materiaal dan uiterlijk 10 juni bij hengelsport Kruidenier af te geven.

Iedereen kan op 16 en 17 juni tijdens de dumpdagen zijn tweedehands hengelsportmateriaal in de hengelsportzaak te koop aanbieden.

Je bepaalt zelf de verkoopprijs. Je hoeft zelf niet aanwezig te zijn tijdens deze dagen. Wordt het artikel verkocht dan ontvang je een tegoedbon t.w.v. de verkoopprijs. Deze moet dan voor 1 september verzilverd worden. Niet verkochte artikelen gaan terug naar de eigenaar.

Gelijk even neuzen bij de nieuwste shads.
Gelijk even neuzen bij de nieuwste shads.

Hengelsport Kruidenier
Spoelsterstraat 45
7481 KE Haaksbergen
Tel. +31 (0)53 – 572 3679
E-mail: info@hengelsport-kruidenier.com
Website: www.hengelsport-kruidenier.com

gerelateerde artikelen

Instagram