Karperwereld 151 Voer- en Aasspecial: Hoogwaardige sticks

Pollard Baits is een aasbedrijf dat is opgericht anno 2011. Dit bedrijf is ontstaan omdat Jos van Beusekom destijds de beheerder was van Old Pollard lake.

Doordat hij beheerder was van dit betaalwater, kwam hij in aanraking met Pillow Baits en is destijds zijn interesse en passie ontstaan om zelf een boilie te gaan ontwikkelen. Het idee was dat er een boilie kwam voor alleen het betaalwater in Frankrijk. Maar omdat de samenwerking met Pillow Baits zo goed verliep en zijn passie om zelf aas te gaan ontwikkelen steeds groter werd, heeft hij twee jaar later Pollard Baits opgericht en na verloop van tijd heeft hij Pillow Baits over genomen en daarnaast Bait Company opgezet.

Door steeds meer vraag naar boilies en de producten eromheen werd ook het assortiment van Pollard Baits uitgebreider. Dit geresulteerde in een mooi en volledig assortiment wat het bedrijf nu kan aanbieden. Buiten boilies biedt Pollard Baits zelfs pellets, tijgernoten en klein materiaal aan. Naast de verkoop van al deze producten kun je middels hun draaiservice Bait Company, je geheel eigen samengestelde aas laten draaien. En doordat Pollard Baits ook over een eigen testteam beschikt, waar onder andere personen in zitten die hun eigen aas samenstellen, kunnen ze werken naar een product dat kwaliteit te bieden heeft. Kwaliteit en service staat dan ook hoog ik het vaandel bij het bedrijf.

Binnenkort zullen ze dan ook met twee nieuwe specials die uitgebreid getest zijn op de markt komen. Een special met een hoog percentage zijderups genaamd de Bombyx Bug. En de tweede genaamd The Dark Coffee Special. Pollard Baits wat ooit als hobby begon, is uitgegroeid tot een bedrijf dat zijn naam in de Benelux heeft verdiend.

Sneller resultaat met Premium Sticks.
Sneller resultaat met Premium Sticks.

De Pollard Baits Premium Sticks hebben dezelfde samenstelling als de boilies van Pollard Baits maar lossen op in het water waardoor ze de vis snel naar de visplek lokken. Deze sticks bevatten licht verteerbare producten en ze zijn daardoor het gehele jaar door in te zetten. Deze sticks lossen op in een periode van tussen de 20 en 24 uur, zodat je ook gericht een voerstek kunt maken om de karper snel naar de stek te laten komen. Doordat Pollard Baits hoogwaardige producten gebruikt, zullen deze sticks zeker bijdragen om de karper snel tot azen aan te zetten. De Premium Sticks zijn beschikbaar in zakken van 2, 5, 10 en 25 kilo, in de smaken Caramel Krill, Coco Banana, Nutty Pineappel, Red Devil en Squid Shellfish.

www.pollardbaits.nl

gerelateerde artikelen

Instagram