Speciaal overhemd voor sportvissers

Logo A fish named Fred

COLLECTORS ITEM

Een fraai overhemd met Beet logo is een van de eerste resultaten van de samenwerking tussen het bekende kledingmerk A fish named Fred en Beet Magazine.

De A fish named Fred kleding staat bekend om de, over het algemeen, felle kleuren, eigenzinnige patronen en ongewone texturen, die helpen om de producten op te laten vallen. Naast het onderscheidende design staat de kleding van A fish named Fred ook bekend om de hoogwaardige materialen en constructie. De firma gebruikt alleen de beste stoffen, zoals katoen en linnen, om ervoor te zorgen dat de kleding comfortabel te dragen en duurzaam is.

Het A fish named Fred – Beet overhemd is al binnen korte tijd een collectors item geworden!
Het A fish named Fred – Beet overhemd is al binnen korte tijd een collectors item geworden!

DUURZAME PRODUCTIE

Alle kleding wordt milieuvriendelijk en duurzaam geproduceerd onder goede arbeidsomstandigheden, dit met een duidelijke focus op gezondheid en veiligheid. Het ‘Better Cotton Initiative’ is een non-profitorganisatie die de arbeidsomstandigheden en het milieu in de wereldwijde katoenproductie helpt verbeteren. Via BCI worden de boeren opgeleid om water efficiënter te gebruiken en onze planeet te sparen, de gezondheid van de bodem en natuurlijke habitats te verzorgen en het gebruik van schadelijke chemicaliën te verminderen. De producten hebben ook de GOTS-certificering, de duurzame productie voldoet daarmee aan de wereldwijde normen voor biologisch textiel.

UNIEK DESIGN

Of je nu op zoek bent naar een nieuw overhemd, een broek of een uniek accessoire, A fish named Fred heeft iets voor elke stijlbewuste man. Bekijk de collectie op de website (www.afishnamedfred.com) en de filmpjes op het YouTube-kanaal (even naar beneden scrollen en je vindt hier ook een filmpje met Beet roofvis-coördinator Johan Struwe).

Ook het A fish named Fred – Beet overhemd heeft een uniek design, dat speciaal afgestemd is op sportvissers.
Ook het A fish named Fred – Beet overhemd heeft een uniek design, dat speciaal afgestemd is op sportvissers.

Het casual te dragen overhemd kenmerkt zich door een uitstekende kwaliteit en is in feite nu al een collectors item voor de liefhebbers van het kledingmerk en van Beet.

GRATIS PAAR SOKKEN

Zowel mensen die een abonnement hebben op Beet of Karperwereld als bezoekers van de website en van de Facebook-pagina’s van Beet kunnen dit overhemd nu aanschaffen. Als extra krijg je er, zolang de voorraad strekt, ook nog een bijzonder paar sokken van A fish named Fred bij cadeau!

Bij het overhemd krijg je ook een paar sokken cadeau!
Bij het overhemd krijg je ook een paar sokken cadeau!

Je betaalt voor het overhemd slechts € 89,00 inclusief verzending! Gebruik de onderstaande QR-code om het overhemd te bestellen en een paar sokken gratis erbij te ontvangen.

QR Code A fish nemd Fred - Beet overhemd

 

 

gerelateerde artikelen

Instagram