Fraaie spiegelkarper geland op het stuwmeer Orellana

De eigenaar van de nieuwe locatie Casa Tranquila, uit het aanbod van reisbureau Angling Escapes, heeft afgelopen week een prachtige vangst weten te realiseren.

Toen Nelis Rolink het huis kocht, was het zijn droom om deze mooie spiegelkarper te vangen op het stuwmeer Orellana. En nu heeft hij deze ook inderdaad mogen vangen :-)
Toen Nelis Rolink het huis kocht, was het zijn droom om deze mooie spiegelkarper te vangen op het stuwmeer Orellana. En nu heeft hij deze ook inderdaad mogen vangen 🙂

De locatie Casa Tranquila ligt in de provincie Extremadura en ongeveer tien minuten van het dorpje Orellana la Vieja. In het dorpje Orellana la Vieja is alles aanwezig voor boodschappen. Mocht je graag naar de stad willen dan is dit ongeveer veertig kilometer rijden. Elke zaterdagochtend is er markt in het lokale dorpje.

De grote spiegelkarper gaat weer retour.
De grote spiegelkarper gaat weer retour.

Accommodatie

Wanneer je binnenkomt bevind je je gelijk in de woonkamer van Casa Tranquila met een zitgedeelte, tafel, een open haard en TV. Aan je linkerhand bevindt zich het toilet. En wanneer je de gang doorloopt is er een wasruimte met een wasmachine en droger, drie slaapkamers en een badkamer met dubbele douche. Aan je rechterhand loop je de woonkamer van Casa Tranquila door.

Voor maximaal acht personen.
Voor maximaal acht personen.

Wanneer je rechtdoor loopt vanaf de voordeur kom je bij de schuifpui van het overkapte terras en de mooie grote tuin met zwembad. Het terras maakt het mogelijk om heerlijk buiten te ontbijten, te lunchen, je avondeten te nuttigen of gewoon tussendoor te genieten van een glas bier of een goed glas wijn. Vanwege het warme en mooie klimaat, vindt het leven in Spanje voornamelijk buiten plaats. Het huis is voorzien van Nederlandse TV. Casa Tranquila wordt verwarmd en gekoeld door drie airco’s die op verschillende plaatsen in het huis zijn, een elektrische haard en vloerverwarming.

De locatie Casa Tranquila ligt in de provincie Extremadura en ongeveer tien minuten van het dorpje Orellana la Vieja.
De locatie Casa Tranquila ligt in de provincie Extremadura en ongeveer tien minuten van het dorpje Orellana la Vieja.

Kijk voor nadere informatie over de accommodatie en het karpervissen op het gigantische stuwmeer Orellana (er zijn karpers met een gewicht tot ruim 36 kg gevangen tot nu toe…) op:
https://www.anglingescapes.nl/visvakanties/extremadura-orellana-accommodatie-spanje/.

www.anglingescapes.nl

gerelateerde artikelen

Instagram