Volledig waterdichte beetmelderset

De Prologic Bat + Bite Indicator 3+1 Set beetmelderset uit het assortiment van Fish Inn is de nieuwste pieperset van Prologic op de markt. Deze Prologic set is momenteel de mooiste beetmelderset om in te stappen wanneer je kwaliteit voor een zeer betaalbare prijs wilt krijgen.

De Prologic Bat + Bite Indicator 3+1 Set is de compleet verbeterde versie van Prologic’s Firestarter beetmelders. De Prologic Bat beetmelder heeft een zeer stijlvolle uitstraling met een soft touch coating. Door de hoge oren kan er onder extreme situaties gevist worden zodat er geen extra storm ears nodig zijn en de hengel niet van de beetmelder zal wippen.

Deze Prologic Bat+ pieper is 100% waterproof en zal de dikste regenbuien overleven, het bereik van deze Bait + draadloze set is tot 100 meter, de set is maar liefst een jaar getest onder de zwaarste weersomstandigheden aan het water in heel Europa. De Bat beetmelder heeft vijf gevoeligheid standen, zes volume standen en een stil volume stand. De stijlvolle Bat piepers zijn voorzien van een handmatige nachtverlichting functie, zodat je de beetmelder set mooi bescheiden in de donker kunt terugvinden.

Bij iedere Prologic Bat + beetmelder en ontvanger wordt een soft touch beschermhoesje geleverd wat de beetmelder mooi beschermen zal.
Bij iedere Prologic Bat + beetmelder en ontvanger wordt een soft touch beschermhoesje geleverd wat de beetmelder mooi beschermen zal.

De hele pieperset wordt geleverd in een stijlvolle kleine hardcase met een afmeting van 21×16 cm. De beetmelders worden gevoed met ieder twee AAA batterijen en de ontvanger met een 9 volts blok batterij, wat zorgt voor een uitgebalanceerd energieverbruik met lange batterijduur. De Bat + set bestaat uit drie verschillende kleuren beetmelders, namelijk een gele, een rode en een groene. Nu bij Fish Inn voor de extra aantrekkelijke prijs van € 99,95.

www.fishinn.nl

gerelateerde artikelen

Instagram