Twintig jaar The Carp Specialist wordt gevierd met dikke vroegboekkortingen!

Inmiddels is het al enkele jaren traditie bij The Carp Specialist dat ‘vroegboekers’ profiteren van mooie kortingen bij haar partners. Zo kun je kwalitatief karperaas en karpermateriaal tegen gereduceerde prijzen aanschaffen, en alle beetjes helpen nietwaar?!

Inmiddels is het al enkele jaren traditie bij The Carp Specialist dat ‘vroegboekers’ profiteren van mooie kortingen bij haar partners. Zo kun je kwalitatief karperaas en karpermateriaal tegen gereduceerde prijzen aanschaffen, en alle beetjes helpen nietwaar?!

Voor dit jubileumjaar 2024, waarin The Carp Specialist inmiddels alweer twintig jaar bestaat, hebben ze een selectie partners in de hengelsport bereid gevonden om mooie kortingen ter beschikking te stellen. Voordat ze iedere partner noemen, nemen ze eerst de (zeer eenvoudige) ‘spelregels’ even met je door:

De vroegboekactie van The Carp Specialist in het kort uitgelegd:

“De vroegboekactie geldt voor alle reserveringsaanvragen voor visvakanties in de seizoenen 2024 en verder die wij tot 1 maart 2024 ontvangen. Ook als u reeds gereserveerd heeft voor een karpervisvakantie in de seizoenen 2024 en verder neemt u automatisch deel aan de actie.

• Per hoofdboeker ontvangt u uiterlijk eind maart 2024 een e-mail van The Carp Specialist met daarin de kortingscodes die gelden bij de onderstaande deelnemende partners.
• De kortingscodes zijn geldig in de webshops en fysieke winkels van de betreffende partners en zijn geldig tot 31 december 2024. De kortingscodes zijn eenmalig te gebruiken, met uitzondering van NTEC & Kwinten Fishing Tutorials welke onbeperkt te gebruiken zijn.
• LET OP: op reeds afgeprijsde artikelen of ‘speciaal geprijsde items’ zoals bijv. bulkdeals wordt geen extra korting berekend.

Heeft u inhoudelijke vragen over bestellingen, leveringen etc. dan kunt u direct met de betreffende deelnemende partner contact opnemen. Wanneer u uw visvakantie annuleert of niet tijdig betaalt, vervalt het recht op deelname aan deze vroegboekactie. De deelnemende partners hebben het recht om u bij deelname aan de vroegboekactie per e-mail te benaderen. U kunt zich uiteraard te allen tijde uitschrijven van de betreffende nieuwsbrieven.

Zo… en nu op naar de DIKKE KORTINGEN van onze partners!”

10% korting in de KWO webshop

10% korting in de KWO webshop

In de fotogallerij van onze betaalwateren staan de mooiste foto’s van onze gasten… en vaak is dat met de stoere karperkleding van KWO! Comfortabel, stijlvol en met prachtige ontwerpen: zo wil je natuurlijk trots op de foto met jouw vangsten! Naast karperkleding is er natuurlijk veel moois te vinden, dus neem gerust eens een kijkje.

10% korting bij PK Baitboats

10% korting bij PK Baitboats

Een baitboat (liefst natuurlijk met dieptemeter, baitspreader en GPS) levert echt meer karper op tijdens een karpervisvakantie… het perfecte materiaal om interessante diepteverschillen en vis goed in kaart te kunnen brengen. Zelf vertrouwen we al jaren op de boten van PK Baitboats, ook dit is weer een staaltje Nederlands vakwerk!

10% korting bij MTC Baits

10% korting bij MTC Baits

De mannen van MTC – Dennis, Martin & het team – doen al jaren mee met onze vroegboekactie en hebben een grote schare aan tevreden gebruikers van hun aas. En terecht, want juist op betaalwateren maakt kwaliteitsaas echt het verschil! Persoonlijke favorieten van collega Jeroen Albers zijn de KR1LL en Ester & Cream en dan gemixed gevoerd in verschillende diameters… maar niet doorvertellen hoor 🙂

20% korting bij Grainbaits

20% korting bij Grainbaits

Hans & Diana van Grainbaits doen ook dit jaar weer mee aan onze vroegboekactie… Bas en Remco vissen al jaren met het aas. Inmiddels zijn we jaren verder en staat er een professionele productielijn, maar één ding is onveranderd: aan kwaliteit wordt geen concessie gedaan. Op betaalwateren kan afwijkend vissen zeker lonen, dus wij tippen u graag de Squares!

25% korting bij NTEC Carp Tackle

25% korting bij NTEC Carp Tackle

NTEC Carp Tackle biedt een fantastisch assortiment aan ‘terminal tackle’ zoals hoofdlijnen, onderlijnen, haken, leaders, wartels etc.. Uitstekende kwaliteit en vriendelijk geprijsd. Bij NTEC krijgt u niet eenmalig 25% korting, maar op iedere bestelling!

25% korting bij Kwinten Fishing Tutorials

25% korting bij Kwinten Fishing Tutorials

Vanuit The Carp Specialist zijn we er bijzonder trots op om nauw samengewerkt te hebben met Willem & Kenyon van Kwinten Fishing Tutorials bij het opnemen van de ‘Online Cursus Vangstfoto’s’. Deze cursus, en ook de ‘Nachtfotografie Cursus’ en ‘Online fotobewerking cursus’, hebben bij onszelf echt enorme verbeteringen aangebracht in de kwaliteit van onze visfotografie. Stap voor stap en geschikt voor beginners tot experts. Eerlijk gezegd… een geslaagde foto van die topvangst tijdens uw karpervisvakantie is toch het mooiste wat er is?

Ontvang 20 euro gratis winkeltegoed én een verrassing thuis van Carpworld.com

Ontvang 20 euro gratis winkeltegoed én een verrassing thuis van Carpworld.com

Ontvang 20 euro gratis winkeltegoed bij besteding vanaf € 80,- én een verrassing thuis waarmee u meer en grotere karper op betaalwater gaat vangen. Carpworld.com is een karperspeciaalzaak voor karpervissers met een missie. Met een professionele webshop en 500 m² karperwinkel is Carpworld.com dé karperwinkel van Nederland. Het assortiment van Carpworld.com bestaat uit 4.000 producten van meer dan 50 merken. Op deze webshop is de actuele voorraad altijd inzichtelijk, vandaag besteld is vandaag verzonden en experts staan voor u klaar als u hulp nodig heeft. Carpworld.com is hét adres voor al uw karperspullen.

Website: The Carp Specialist.

gerelateerde artikelen

Instagram