Sense Breinbreker

Hoeveel woorden kun jij vinden?

In deze puzzel hebben we een aantal merken verborgen die Sense Outdoor en haar partners in het assortiment hebben. Hoeveel kun jij er vinden in de woordzoeker?
Stuur het juiste aantal antwoorden op en maak kans op een mooie prijs!

Tip: Kijk op www.senseoutdoor.nl voor al onze merken.
Win een Trust Braided line naar keuze
Stuur uw antwoord voor 30 september naar het volgende
mailadres: marketing@leonardsports.nl wij verloten onder vijf verschillende inzendingen een trust braided line naar keuze.

Het LFT Trust-lijnenpakket omvat een breed scala aan vislijnen, zodat voor elke discipline
de juiste lijn beschikbaar is. Het pakket omvat zowel gevlochten lijnen als nylon lijnen.
De gevlochten lijnen zijn beschikbaar in drie kwaliteiten: Trust 4, Trust 8, en Trust 8-Japanese.
Alle gevlochten lijnen zijn verkrijgbaar in de kleuren groen, geel en rood. Deze lijnen zijn super soepel en mooi rond, wat zorgt voor gemakkelijke worpen. Daarnaast zijn ze slijtvast, sterk op de knoop, en geschikt voor zowel zoet als zout water.

Het nylon pakket biedt voor elke discipline een geschikte lijn. De Trust Special heeft voor elke vissoort een eigen, specifieke lijn. De kleur, diameter en specifieke eigenschappen zijn afgestemd op de betreffende vissoort. Deze vislijnen zijn soepel, glad, en heeft een hoge trekkracht.
De Trust Procast is een toplijn die per discipline beschikbaar is in verschillende diameters
en kleuren. De Trust Procast is onder andere verkrijgbaar in Red, Hi-Vis Yellow, Blue, Method, Feeder, Carp en Invisible. Deze lijnen zijn super glad, hebben weinig geheugen, perfecte werpeigenschappen, en een hoge trekkracht.

gerelateerde artikelen

Instagram