Aanbod hengelsportvissen herfst 2024

De ideale periode om hengelsportvissen uit te zetten komt er weer aan. Het moment om u te informeren naar ons aanbod aan Karper-, witvis- en roofvis soorten.

Eerste uitzettingen van Karper vanaf half/eind oktober:
De eerste afvissingen van Karper staan half oktober gepland en zo ook de eerste leveringen. Ideaal als uw vereniging herfst/winter wedstrijden organiseert!
Het aanbod beperkt zich dan tot Spiegelkarper en/of (Edel)Schubformaat 800 – 1.200 gram. Het overige aanbod aan Karpers of andere soorten is vanaf november leverbaar.

Brasem aanbod:

Bij vele hengelverenigingen is Brasem een geprefereerde vissoort. Viskwekerij Corten biedt al vele jaren vijvergekweekte Brasem afkomstig uit Duitsland aan. Kwalitatief een streepje voor maar vooral de gegarandeerde kleinere formaten geven de doorslag in de keuze bij onze klanten. Deze Brasems zijn beschikbaar in formaten 200 – 1.000 gram en 1 – 2 kilo.

Groot formaat Duitse Spiegelkarpers, 10 tot 13 kg per stuk!
Tweejaarlijks zijn wij in de mogelijkheid om onze klanten groot formaat Spiegelkarpers
aan te bieden van een Duitse kweker. Dit najaar doen we dit voor een 3de keer! Het betreft een ras dat door zijn zuiverheid specifieke kenmerken heeft die je niet snel bij andere rassen zult zien, de typische bouw, lengte en kleur maken deze Karpers uniek.

Daarnaast kunnen we door onze ervaringen uit het verleden stellen dat ondanks hun stevig gewicht maar hun jonge leeftijd deze Karpers over een goed groei potentieel beschikken!
Klanten die in 2020 en 2022 deze Karpers aangekocht hebben melden ons dat er reeds exemplaren gevangen worden die al ruim over de 20 kilo gegroeid zijn! Enkele kilo’s per groeiseizoen dus!

Groot aanbod in formaten en soorten Karper:
Bij Viskwekerij Corten kan u tijdens het najaar terecht voor verschillende formaten en soorten Karper. Vanaf 250 gram tot wel 15 kilo! Spiegel-, (edel)Schub-, of beschubde Karper! En dit in verschillende rassen en van verschillende kwekers. Op onze prijslijst vind u per formaat welke soorten er beschikbaar zijn met hun kiloprijs. Moeilijk kiezen? Wij staan u graag bij om de beste keuze te maken!

Groot assortiment aan inheemse vissoorten!
Ook voor andere inheemse vissoorten kan u bij Viskwekerij Corten terecht!
Zo leveren wij o.a. Zeelt, Winde, Blankvoorn, Rietvoorn of Ruisvoorn, Snoek, Snoekbaars en Baars.

Kruis(kroes)karper / F1-Karper Terug van weg geweest!
Net zoals afgelopen voorjaar zullen we ook dit najaar over een partij mooie Kruis(kroes)karpers / F1-Karpers kunnen beschikken! Met een mooi formaat van 600 à 1.200 gram en door hun hoge lichaamsbouw maakt dat deze Karper soort in deze gewichtsklasse Aalscholver- veilig is!

Problemen of een teveel aan planten?
De meeste ecologische en langdurige oplossing is het uitzetten van Graskarper! Deze herbivoor voed zich uitsluitend met planten.

BEZOEK DE WEBSITE VOOR MEER INFO

Vorig artikel

gerelateerde artikelen

Instagram