Het kerstdiner van Nathalie van den Berg

7

Panvisser
Een tijdje terug zette Nathalie van den Berg een filmpje op Facebook waarin ze het villen van tong en het pellen van Hollandse garnalen demonstreerde. Dat ze dit goed kan, is niet toevallig: Nathalie en haar familie brengen namelijk al hun zomervakanties door aan zee. Daar ligt hun hart.
Lekker met de blote voeten op het strand. Genieten van hun zelf gevangen vis en het pellen van zelf gevangen garnalen. ‘Quality time’ doorbrengen met elkaar, ‘quality food’ vangen – én maken – met elka...


Onbeperkt verder lezen?

Om het hele artikel te lezen, heb je een abonnement nodig op Beet Magazine. Ben je al abonnee? LOGIN om verder te lezen. Nog geen abonnement?

Lees onbeperkt online + 6x Beet Magazine thuis op de mat: € 62,50

ABONNEREN


--

Lees onbeperkt online - Digitaal Jaarabonnement Beet Magazine : € 49,50
---
--

Overzicht alle abonnementen

ALLE ABONNEMENTEN

---