Heek: de mooie ‘keukenmeid’

9

JOHN WILLEMS - De heek is zeker geen populaire vis in Nederland en dat is best raar. De vis is niet al te duur en het magere visvlees van de Europese heek heeft een heel fijne, zachte structuur en een bijzondere smaak. De visliefhebbers uit Zuid-Europa waarderen heek des te meer. Heek ligt daar als ‘merluza’ op elke vismarkt. Veel Nederlandse visboeren verkopen voordelige lekkerbekken van heek. Deze heek wordt echter gevangen, gefileerd en ingevroren door schepen die voor de kust van Afrika viss...


Onbeperkt verder lezen?

Om het hele artikel te lezen, heb je een abonnement nodig op Beet Magazine. Ben je al abonnee? LOGIN om verder te lezen. Nog geen abonnement?

Lees onbeperkt online + 6x Beet Magazine thuis op de mat: € 62,50

ABONNEREN


--

Lees onbeperkt online - Digitaal Jaarabonnement Beet Magazine : € 49,50
---
--

Overzicht alle abonnementen

ALLE ABONNEMENTEN

---