Ook dit jaar organiseert de EFFA werpdagen in de diverse regio’s in ons land. Dit voorjaar is deze vliegwerpdag voor regio Zuid op zondag 19 mei.

Als extraatje voor de leden is eind vorig jaar besloten dat de workshops voor vliegvissers die lid zijn van de EFFA GRATIS te bezoeken zijn. De kosten voor niet-leden bedragen 25 euro p.p. Wist je dat een lidmaatschap van de EFFA maar 15 euro per jaar kost?!

Wist je dat een lidmaatschap van de EFFA maar 15 euro per jaar kost?!

Over ons
De European Fly Fishing Association is een internationale Europese vliegvisorganisatie die zich op tal van terreinen inzet voor de belangen van de vliegvisser. Het hoofdbestuur heeft zitting in Zwitserland. In ons land wordt ze vertegenwoordigd door de Afdeling EFFA-NL. De afdeling Nederland richt zich met name op de ontwikkeling van het werpen van de individuele vliegvissers alsmede de ondersteuning in deze aan groepen, organisaties en verenigingen. De werpstandaarden van de EFFA behoren tot de hoogste van de wereld.

De EFFA biedt o.a. aan zowel beginnende als gevorderde vliegvissers de mogelijkheid zich verder te scholen in het werpen met de vliegenhengel. Te denken valt aan:

• basisvaardigheden
• afstanden werpen
• beter leren dubbel strippen
• precisie werpen
• werpcertificaat halen

Globaal programma

10.00 uur: Ontvangst en welkom
10.00 uur – 12.15 uur: Basis begrippen
12.30 uur: Lunch (voor eigen rekening) en gezellige onderlinge uitwisseling
13.30 uur – 15.45 uur: Specifieke wensen
16.00 uur: Samen opruimen

Locatie Regio Zuid: Werpveld Centaurusweg. Verzamelen op de parkeerplaats van Tennisvereniging Quirijn – Centaurusweg 142, Tilburg.

Verzamelen op de parkeerplaats van Tennisvereniging Quirijn – Centaurusweg 142, Tilburg.

Contactpersoon: Richard Verbeek, email: richardverbeek66@gmail.com of +31 (0)6 – 51 98 38 78, website: http://www.effa.info/en/startseite.html.

EFFA Logo

Bekijk ook:
https://beet.nl/leren-vliegwerpen-op-werpdagen-effa/
https://beet.nl/effa-weekend-noord-holland/
https://beet.nl/effa-internationale-vliegwerpdag/