Klassieker: scholrolletjes met zalm

8

JOHN WILLEMS - Elk jaar weer is er een soort keuzestress in veel gezinnen. ‘Wat eten we met de feestdagen?’ De feestelijke diners dienen niet alleen gezellig te zijn, maar ook iets speciaals te hebben. In deze Panvisser ga ik jullie op weg helpen met een feestelijk menu. Het uitgangspunt is: eenvoudige producten die in de decembermaand makkelijk verkrijgbaar zijn. Bovendien kun je het grootste deel van dit visgerecht op een eerder moment voorbereiden, zodat je op de dag zelf zoveel mogelijk bij ...


Onbeperkt verder lezen?

Om het hele artikel te lezen, heb je een abonnement nodig op Beet Magazine. Ben je al abonnee? LOGIN om verder te lezen. Nog geen abonnement?

Lees onbeperkt online + 6x Beet Magazine thuis op de mat: € 62,50

ABONNEREN


--

Lees onbeperkt online - Digitaal Jaarabonnement Beet Magazine : € 49,50
---
--

Overzicht alle abonnementen

ALLE ABONNEMENTEN

---