Makreel op 100 meter

3
En als het donker wordt: de horsmakreel!

MICHEL VAN SPANKEREN - Het leek een flink aantal jaren alsof de makreel was verdwenen uit de Zeeuwse kustwateren, maar gelukkig lijkt deze smakelijke zomergast bezig aan een terugkeer wat betreft de kantvangsten. Er zijn vele manieren om deze minitonijntjes te belagen, sommige sportief, andere ‘puur voor de pan’. Michel van Spankeren belaagt de smakelijke hapjes het liefst met een relatief zware opstelling om zijn kans op ‘aantallen’ aanzienlijk te vergroten.
Het is even geleden dat de makreel t...


Onbeperkt verder lezen?

Om het hele artikel te lezen, heb je een abonnement nodig op Beet Magazine. Ben je al abonnee? LOGIN om verder te lezen. Nog geen abonnement?

Lees onbeperkt online + 6x Beet Magazine thuis op de mat: € 62,50

ABONNEREN


--

Lees onbeperkt online - Digitaal Jaarabonnement Beet Magazine : € 49,50
---
--

Overzicht alle abonnementen

ALLE ABONNEMENTEN

---