In 2014 werden de poorten van vispark Toms Creek Lelystad geopend. Door de toenemende vraag naar het beleven van een toffe visdag heeft Tom in 2021 het park in Lelystad weten uit te breiden met nieuwe vijvers met grote vissen. Ook kwam er een kans voorbij elders in het land. In september 2021 zijn de bestaande forelvisvijvers H2O overgenomen en is daarmee Toms Creek Zwolle geopend. Toms Creek wordt gerund door een enthousiast team van medewerkers, vrijwilligers en zorgdeelnemers onder leiding van Tom Bremer, zijn vrouw Jedidja en bedrijfsleider Wouter Butterman.

Toms Creek is hét grootste vispark van Nederland met in totaal achttien visvijvers op twee prachtige locaties in Lelystad en Zwolle met een uniek, breed visaanbod. Er kan hier op kleine en grote vijvers naar hartenlust gevist worden op forel en kwie kwie tot aan steur, karper, meerval en Big Game. Voor de fanatieke sportvisser, maar ook voor de starter zeer geschikt. Je kunt eten & drinken bestellen vanaf de visplek met een gratis bezorgservice of wat te eten en drinken nemen op de (overdekte) terrassen. Hengels, matten/netten, shelters en privé vuurkorven zijn te huur, verder vind je hier een shop met alle benodigde hengels, vismaterialen en aas.

Toms Creek Lelystad is een prachtig vormgegeven park met meerdere visvijvers midden in het poortgebied van Nationaal Park Nieuw Land ‘De Oostvaardersplassen’, naast recreatieplas ’t Bovenwater en camping ’t Oppertje. Een perfecte locatie voor de recreant, maar ook zeker ook voor de visser! Het vispark heeft vijftien vijvers op een terrein van acht hectare groot. Het park is opgedeeld in de gebieden ‘Oost’ en ‘West’. West is het gedeelte waar hét allemaal begonnen is. Vanaf 2004 zijn daar de forelvijvers, avonturenvijvers, kwie kwie zwamps en de karpervijver gesitueerd. Gebied Oost is sinds eind 2021 erbij gekomen. Dit terrein ligt direct naast West. Hier bevinden zich de nieuwe vijvers van Toms Creek; grote vijvers met een slag grotere vissen. Op deze plek zijn de Big Game, Carp Creek, Catfish Creek en Monster Creek gesitueerd. Naast het ruime aanbod aan vis activiteiten zijn er ook andere outdoor activiteiten.

Toms Creek Zwolle is gelegen in Hattemerbroek (slechts vijftien minuten rijden vanaf hartje Zwolle). Vanaf de afrit van de A28 kom je direct in een rustig, groen landschap. Daar is Toms Creek Zwolle gelegen. Omgeven door bosschages, schapen en weilanden.

Op deze locatie is Forellenvijver H2O in 2012 gestart met (zalm)forelvijvers. Per 13 september 2021 heeft Toms Creek het stokje overgenomen. Inmiddels is er al flink aan de weg getimmerd. De locatie is meer in Toms Creek ‘stijl’ gebracht. Denk aan houten bekleding en mooie Mediterraanse bomen. Ook zullen er in het voorjaar van 2022 nieuwe vijvers gegraven worden, zodat ook het avontuurlijk vissen (vissen op steur, karper en meerval) hier mogelijk wordt!

Deze locatie beschikt over: drie visvijvers met (zalm)forel, 7000 vierkante meter viswater met tot 3,4 meter diepe vijvers, een shop met vismateriaal en horeca met terras. Voor groepen en bedrijven zijn er groeps- en horeca arrangementen te boeken.

 

Toms Creek Lelystad
Uilenweg 2C
8245 AB Lelystad
Tel. +31 (0)320 – 320 140
Toms Creek Zwolle
Middeldijk 20
8094 PS Hattemerbroek
Tel. +31 (0)6 – 5105 8490
E-mail: info@tomscreek.nl
Website: www.tomscreek.nl