HART Kaap Verdië Festival van Visreis.nl

Visreis.nl organiseert dit jaar van vrijdag 27 oktober tot en met zondag 5 november het HART Kaap Verdië Festival. De Kaapverdische eilanden zijn een eilandengroep voor de kust van West-Afrika en ze bieden een unieke ervaring.

Maio is een van de eilanden van de Kaapverdische eilanden. Dit eiland heeft ondertussen menig vissershart sneller doen kloppen vanwege de verscheidenheid en formaten van vissen die hier gevangen worden. Van bonefish op een 10 grams hengel tot haaien van 500 kilo en alles wat er tussen zit!

Er is plaats voor maximaal zes groepen van elk drie personen.
Er is plaats voor maximaal zes groepen van elk drie personen.

Wees er dus snel bij om jou plaats te claimen. Het is ook mogelijk om als individu of koppel in te schrijven op voorwaarde dat Visreis.nl per drie deelnemers een team kan vormen of tegen een meerprijs met minder personen.

Hier kun je je je lijst aan gevangen vissoorten flink bijwerken.
Hier kun je je je lijst aan gevangen vissoorten flink bijwerken.

En dat is nu precies wat de avontuurlijke visser zoekt. Uitdaging, verschillende stekken en veel mogelijkheden qua visserij en vissoorten. Met dit nieuwe festival word je op je wenken bediend. In samenwerking met een lokale partner heeft Visreis.nl dit nieuwe festival ontwikkeld. Daarbij wordt een beroep gedaan op de kwaliteiten van de vissers en worden er alle verschillende soorten visserij die mogelijk zijn op het eiland uitgevoerd. Iedere dag is er dan ook een andere visserij gepland.

Om dit festival te kunnen winnen dien je van alle markten thuis te zijn.
Om dit festival te kunnen winnen dien je van alle markten thuis te zijn.

Je kunt hier:
1. Trollen op tonijn, wahoo, mahi mahi, marlijn, etc. of op grote haai vissen met de Dimeu van 40 voet;
2. Jigging (light & heavy) met de Faeton 780;
3. Bodemvissen met natuurlijk aas met een lokale houten boot;
4. Kantvissen op haai;
5. Kantvissen op bonefish;
6. Kantvissen met natuurlijk aas.

Het minimum aantal is vijf groepen om deze groepsreis door te kunnen laten gaan. LET OP: De vorige editie was in één week volgeboekt. Dus wees er op tijd bij om deel uit te maken van dit mooie avontuur.

Elke dag een andere visserij.
Elke dag een andere visserij.

www.visreis.nl/hart-kaap-verdie-festival

gerelateerde artikelen

Instagram