Shimano video: The Strike, The Rush!

Op jacht naar grote baars, snoekbaars en snoek

Ga mee met Shimano-ambassadeurs Jordi en Lennard op een spannende vistrip en ga op jacht naar enkele van de grootste zoetwaterroofvissen in Europa: snoek, baars en snoekbaars.

Deze twee vissers gebruiken hun vaardigheden en kennis om grote vissen te vangen en tonen hun passie voor het vissen. Met adembenemende landschappen, close-up beelden van de gevangen vis en deskundig advies en tips is deze video een must voor iedereen die van vissen en buitenavonturen houdt. Mis de actie en opwinding niet als Jordi en Lennard het opnemen tegen deze ongrijpbare roofdieren en ons laten zien wat er nodig is om een expert te zijn.

Over Yasei

Het Yasei concept is een door Shimano ontwikkelde serie Europese vismaterialen. Het Yasei concept is gebaseerd op het idee om innovatieve producten van hoge kwaliteit te creëren die voorzien in de behoeften van de moderne Europese kunstaasvisser. Het Yasei assortiment omvat hengels, bagage, lijnen, kunstaas en viskleding, ontworpen voor diverse roofvisstijlen en technieken.

Voor 2023 heeft Shimano een serie Yasei kunstaas geïntroduceerd. Dit fantastische hardbait kunstaas is speciaal gemaakt voor Europese roofvissen zoals snoek, snoekbaars, baars en roofblei en bestrijkt verschillende visstijlen en technieken. Met vele spannende kleuren die ontwikkeld zijn voor verschillende visomstandigheden en situaties, bestaat het assortiment uit de volgende kunstaas types:

De Yasei Cover Crank is een geweldige plug voor het werpen en trollen, gemakkelijk te controleren en wendbaar over rotsen, onkruid en andere obstakels. De grillige beweging, samen met de wiebelende actie trekt vis aan, terwijl de ingebouwde ratel op zijn best presteert bij het vissen in gekleurd water.

De Yasei Shock Stick is een ongelooflijke oppervlakte plug voor snoek, roofblei en baars. De ‘walk the dog’ actie van het kunstaas veroorzaakt veel beweging in het water. Twitch hem met korte pauzes waarbij het kunstaas naar één kant uitwijkt, om agressieve aanbeten aan de oppervlakte te lokken.

De Yasei Soul Swim is geen gewoon kunstaas, maar een kunstwerk. Hij danst elegant met een realistische zwembeweging om grote snoeken tot een aanval te verleiden. Roofdieren voelen de verstoring in het water wanneer de Soul Swim er moeiteloos doorheen glijdt. Om in het ondiepe te vissen bevestig je het kunstaas aan het voorste oog. Om te trollen, of om een diepere diepte te bereiken, gebruik je het bovenste oog op de kop van het kunstaas.

De Yasei Trigger Twitch is een spectaculair twitch kunstaas met een zeer nerveuze, dartelende actie. Het lijkt op een gewonde aasvis die probeert weg te komen. Twitch en wacht een seconde of twee, herhaal dit dan en creëer een onvoorspelbaar patroon. Je kunt hem langzaam, gematigd of snel vissen, afhankelijk van je favoriete visstijl.

Website: fish.shimano-eu.com/nl-NL.

gerelateerde artikelen

Instagram