Superieure hengel voor meerval

De nieuwe UniCat Superior Spin kunstaashengel voor meerval uit het assortiment van groothandel Saenger is het resultaat van maandenlang precisiewerk tussen teamvissers, productmanagers en zeer ervaren ingenieurs. De hengel is ideaal voor gebruik in alle wateren met middelzwaar tot zwaar kunstaas voor grote meerval.

Alleen al in de testfase werden er verschillende vissen van meer dan 220 cm met de Uni Cat Superior Spin kunstaashengels gevangen, met als bekroning een uitzonderlijke vis van een ongelooflijke 259 cm. Door het lage gewicht ligt de hengel zeer goed in de hand en kan deze met gemak groot kunstaas tot 200 gram over grote afstanden werpen.

Extreem duurzame, geharde EVA handgreep met zwarte kruiswikkelingen.
Extreem duurzame, geharde EVA handgreep met zwarte kruiswikkelingen.

Het kortere bootmodel is ideaal voor het onvermoeibaar vissen vanaf de boot, terwijl de twee langere modellen uitstekend vanaf de kant kunnen worden gebruikt. Vooral het model van 300 cm toont zijn sterke punten als het erom gaat het kunstaas op afstand over hoge kanten, schelpenbanken of zandbanken te presenteren.

Hoge kwaliteit DPSM20BC FUJI reelhouder.
Hoge kwaliteit Fuji DPSM20BC reelhouder.

De top van de Uni Cat Superior Spin kunstaashengel is speciaal ontworpen zodat het trillen van het kunstaas goed gevoeld wordt en het kunstaas door de meerval gegrepen kan worden. Naar achteren toe hebben de semi-parabolische hengels echter een ongebreidelde kracht die de kracht van de meerval tijdens de dril kan weerstaan.

Verkrijgbaar als bootversie en als werphengel voor lange afstanden vanaf de oever.
Verkrijgbaar als bootversie en als werphengel voor lange afstanden vanaf de oever.

Uitgerust met hoogwaardige Seaguide geleideogen en een ultra sterke Fuji DPSM reelhouder, op een ultra hoge dichtheid carbonblank, is deze hengel een absoluut hoogtepunt in het Uni Cat assortiment en verrijkt deze de succesvolle Superior serie in alle opzichten.

Website: www.saenger-tts.de.

gerelateerde artikelen

Instagram