Persbericht

Beste bezoekers, exposanten en andere betrokkenen,

Met spijt in ons hart moeten wij aankondigen dat de Hengelsport- en Botenbeurs in de Jaarbeurs Utrecht definitief tot een einde is gekomen. Na vele succesvolle jaren en een groeiende populariteit onder zowel exposanten als bezoekers, hebben wij als organisatie besloten om de beurs niet langer voort te zetten.

Met spijt in ons hart moeten wij aankondigen dat de Hengelsport- en Botenbeurs in de Jaarbeurs Utrecht definitief tot een einde is gekomen.

We kijken met trots en plezier terug op de afgelopen jaren, waarin we zijn begonnen in de veemarkthallen 2001 met 34 standhouders en een oppervlakte van 5500 m². Dankzij de groeiende populariteit van de beurs en de steun van onze exposanten en bezoekers, zijn we uiteindelijk uitgegroeid tot een evenement met meer dan 20.000 m² aan oppervlakte en bijna 200 standhouders in 2019. Het was een droom die werkelijkheid werd en we zijn dankbaar voor alle steun die we hebben gekregen.

Dankzij de groeiende populariteit van de beurs en de steun van onze exposanten en bezoekers, zijn we uiteindelijk uitgegroeid tot een evenement met meer dan 20.000 m² aan oppervlakte en bijna 200 standhouders in 2019. Het was een droom die werkelijkheid werd en we zijn dankbaar voor alle steun die we hebben gekregen.

We willen graag onze dank uitspreken aan alle exposanten en vrijwilligers die in de loop der jaren hebben deelgenomen aan de Hengelsport- en Botenbeurs en die hebben bijgedragen aan het succes van het evenement. De beurs was altijd een geweldige plek om prachtige spullen en boten te bewonderen en kopen, en om elkaar te ontmoeten voor een gezellige reünie van hengelsportliefhebbers. We zijn ook dankbaar voor alle bezoekers die ons hebben bezocht en hebben genoten van alles wat onze exposanten te bieden hadden.

We zijn ook dankbaar voor alle bezoekers die ons hebben bezocht en hebben genoten van alles wat onze exposanten te bieden hadden.

We sluiten dit hoofdstuk af met veel mooie herinneringen en dankbaarheid voor alles wat we hebben kunnen bereiken. Nogmaals bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan de Hengelsport- en Botenbeurs Utrecht en we wensen u het allerbeste in de toekomst.

Nogmaals bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan de Hengelsport- en Botenbeurs Utrecht en we wensen u het allerbeste in de toekomst.

Met vriendelijke groet,

Dirk Drent & Team
De organisatie van de Hengelsport- en Botenbeurs.

Logo DRT Events

We sluiten dit hoofdstuk af met veel mooie herinneringen en dankbaarheid voor alles wat we hebben kunnen bereiken.