Nederlandse betaalwateren op Fish & Travel

Via de Fish & Travel website kun je ook in Nederland een groot aantal betaalwateren vinden voor het vissen op karper en/of steur. Enkele voorbeelden vind je hieronder.

Duylmeer

Het Duylmeer vind je in het Land van Heusden en Altena, gelegen in het plaatsje Almkerk, provincie Noord Brabant. Je kunt hier genieten van een fantastische visvakantie.

Het Duylmeer vind je in het Land van Heusden en Altena, gelegen in het plaatsje Almkerk, provincie Noord Brabant. Je kunt hier genieten van een fantastische visvakantie.

Het Duylmeer ligt in de ongerepte natuur tussen de weilanden en is omgeven door rietkragen, bomen en overhangende bossen. Het 3 hectare grote viswater bied je de mogelijkheid om in een heerlijke en rustgevende natuur met een prachtige flora en fauna van je visvakantie te genieten.

 

Little Carpvalley

Little Carpvalley ligt net onder Hilvarenbeek en is het kleine broertje van Carpvalley. Eigenaar Ad Brak heeft opnieuw een sfeervol karperwater weten te ontwikkelen.

Little Carpvalley ligt net onder Hilvarenbeek en is het kleine broertje van Carpvalley.

Little Carpvalley is een water van ongeveer 0,8 hectare en dus als zeer klein te bestempelen. Met een klein eilandje, basic maar comfortabel chalet, schitterend karper bestand en de fraai aangelegde stek met steiger en gratis boot is het heerlijk vertoeven hier.

 

Karperdroom XXL

Karperdroom XXL is een prachtig stuk natuur in Nederland nabij Didam. Het is ook wel bekend als Carpe Diem.

Karperdroom XXL is een prachtig stuk natuur in Nederland nabij Didam.

Het water Karperdroom XXL is een grotere variant van Karperdroom in Herpen, maar hier ligt de focus op vissen vanuit de tent, al is er in 2020 een mooie chalet geplaatst op stek 1. En op stek 3 staat een mooie tent klaar. Wanneer je van natuur en rust houdt, is Karperdroom XXL zeker een mooie locatie voor een karper visvakantie.

 

Inspiration Lake

In het zuidelijke deel van Nederland, net boven de Belgische grens, ligt een mooi stukje natuur grenzend aan de stad Eindhoven. Midden in deze natuur ligt Inspiration Lake, waarvan menig visser zou gaan watertanden.

In het zuidelijke deel van Nederland, net boven de Belgische grens, ligt een mooi stukje natuur grenzend aan de stad Eindhoven.

Niet alleen vanwege de natuurlijke uitstraling van het water, maar ook van het bestand dat er rondzwemt op Inspiration lake. Al heel wat karper vissers hebben hier hun persoonlijk record verbeterd. Langs de achterkant van het water loopt een weg, maar de geluidshinder hiervan is minimaal. Het terrein is volledig omheind zodat je geen ongewenste bezoekers krijgt en je spullen veilig staan.

 

Ganzenkuil

Wanneer je van natuur houdt, dan ben je bij de Ganzenkuil aan het juiste adres. Op dit water zijn namelijk geen gecreëerde stekken, waardoor de natuur haar schoonheid heeft behouden.

Wanneer je van natuur houdt, dan ben je bij de Ganzenkuil aan het juiste adres.

Het ideale water voor karpervissers die graag in de natuur zitten en een rubberboot willen gebruiken. De Ganzenkuil is een uitdagend water waar vele taluds bevinden. De Ganzenkuil herbergt een water met veel vis, en grote vissen! De Ganzenkuil is een 19 hectare groot water dat is gelegen onder de rook van het Gelderse Nijmegen.

 

Karperdroom

Tussen Den Bosch en Nijmegen, vlak onder Ravenstein, ligt een prachtig stukje privé grond van bijna één hectare. Het land is omzoomd met mooie hoge bomen en daardoor waant u zich ook echt privé.

Tussen Den Bosch en Nijmegen, vlak onder Ravenstein, ligt een prachtig stukje privé grond van bijna één hectare.
 

Het ligt aan de rand van een klein dorpje waardoor ook alle stadse geluiden ver weg zijn. Een oase van rust voor jezelf met alleen het geluid van de vogeltjes, de ruisende bomen en het springen van de karpers. Ook mag je je trouwe viervoeter meenemen op visvakantie. Het terrein is volledig omheind, waardoor de hond lekker los kan lopen.

 

Carpvalley

Carpvalley is een voormalige ballastput in Eibergen, gelegen tussen Winterswijk en Neede, midden in de achterhoek. Carpvalley is de laatste jaren omgetoverd tot een waar karper paradijs. Alsof je jezelf in Frankrijk waant.

Carpvalley is een voormalige ballastput in Eibergen, gelegen tussen Winterswijk en Neede, midden in de achterhoek. Carpvalley is de laatste jaren omgetoverd tot een waar karper paradijs. Alsof je jezelf in Frankrijk waant.

Hierdoor is dit de perfecte vislocatie in Nederland. Het water ligt enkele meters lager dan het omliggende land en hieraan dankt het dan ook zijn naam: Carpvalley. Eigenaar Ad brak, heeft er de laatste jaren alles aan gedaan om dit water om te toveren tot een waar karperparadijs en hierdoor ontbreekt het de vissers niet aan luxe. Zo zijn er mooie, ruime stekken die voorzien zijn van stroom, wifi en twee accommodaties. Ad heeft zelf eilanden, taluds en lelie velden gecreëerd. Het karperbestand is persoonlijk door Ad geselecteerd, en hierdoor bevindt zich een grote diversiteit aan spiegels, rijen, volschubs, schubkarpers en enkele steuren.

 

Fishing Adventure

Fishing Adventure in Enschede is het grootste en meest spectaculaire betaalwater van Nederland.

Fishing Adventure in Enschede is het grootste en meest spectaculaire betaalwater van Nederland.

Adventure Lake; op dit ruim 42 hectare grote viswater zwemmen meer dan 1000 karpers (record 32,2 kg), Heel grote graskarpers (25 kg+) honderden Siberische, Diamant, Witte en Belugasteuren (record 2,45 meter), grote meervallen (record 2,36 meter), snoeken, snoekbaars, baars, striper, black bass, witvis, etc. Er kan hier 7 dagen in de week, 24 uur per dag gevist worden vanaf een oeverstek (alle stekken beschikken over stroom) of vanuit een drijvende vissershut die voorzien is van 2 slaapkamers, een toilet, airco, Koelkast met vriesdeel en TV. Vissen met en vanuit een boot is toegestaan en er kan ook vanuit een bellyboot gevist worden. Je mag ook je voerboot hier gebruiken. Per visser zijn drie hengels toegestaan. Boten, hengels, etc. zijn te huur en er zijn visgidsen aanwezig. Er kan eten van de menukaart worden besteld, dit wordt op de stek afgeleverd.

Website: www.fishandtravel.nl.

gerelateerde artikelen

Instagram