Visservice: Aftellen naar Noorwegen!

Halverwege mei, over krap een maand gaan de eerste vooruitgeschoven posten van Visservice naar Noorwegen toe. Daar zullen zij hun locatie op orde brengen, bevoorraden en natuurlijk het zoute water op gaan om te onderzoeken waar de vis naartoe gemigreerd is.

Aan de Warme Golfstroom.
Aan de Warme Golfstroom.

De locatie waar Visservice sinds jaar en dag al in het voorjaar neerstrijkt is ‘Vevang’. Deze plek aan de Atlantic Road ligt aan de Warme Golfstroom. Dit resulteert in voedselrijk water. Door de vele eilanden en grote diepteverschillen in het fjord en op de oceaan is dit een toplocatie om te vissen.

Toplocatie.
Toplocatie.

Daar Visservice altijd twee visgidsen standaard heeft inbegrepen bij hun all-inclusive reispakket, willen zij goed beslagen ten ijs komen zodra de eerste groep reizigers zal arriveren.

Vissen in de voorjaarszon.
Zeevissen in de voorjaarszon.

Vanaf 19 mei t/m eind juni zijn er in verschillende periodes nog plaatsen vrij op deze reis. Mocht het voorjaar in combinatie met het gesloten seizoen ook bij jou kriebelen, dan kun je nog opstappen. Visservice kent een uniek all-inclusive pakket waardoor je alleen maar jouw kleding en wat persoonlijke verzorging hoeft mee te nemen op reis.

Al het andere wordt voor je verzorgd.
Al het andere wordt voor je verzorgd.

Neem gerust even de tijd om een kijkje te nemen op www.visservice.nl en schroom niet om contact op te nemen wanneer je meer wilt weten. Dan neemt Visservice rustig de tijd om in Vevang alles op orde te maken voor jouw droomvakantie!

Een droomvis vangen tijdens je droomvakantie!
Een droomvis vangen tijdens je droomvakantie!

Website: www.visservice.nl.

De aasvis kan snel verzameld worden.
De eventuele aasvis kan snel verzameld worden.

gerelateerde artikelen

Instagram