Fred’s lifestylemerk

A Fish Named Fred is een merk dat de modewereld op zijn kop zet met zijn opvallende, kleurrijke en gedurfde kledingstijl. Maar het is meer dan alleen een kledingmerk – het is een compleet lifestylemerk.

Als je dacht dat het bij kleding stopte, heb je het mis! A Fish Named Fred gaat nu ook tafelgerei verkopen in samenwerking met Heinen Delfts Blauw! En deze borden zijn niet zomaar tafelgerei, nee, het zijn echte statementstukken voor jouw huis. De Delfts blauwe borden van A Fish Named Fred zijn uniek en passen perfect bij het merk.

Door samen te werken met Heinen Delfts Blauw worden traditionele schildertechnieken gecombineerd met de creativiteit en levendigheid van A Fish Named Fred.
Door samen te werken met Heinen Delfts Blauw worden traditionele schildertechnieken gecombineerd met de creativiteit en levendigheid van A Fish Named Fred.

Het resultaat is adembenemend en zal zeker de aandacht van je gasten trekken! Deze samenwerking tussen A Fish Named Fred en Heinen Delfts Blauw biedt jou, als klant, de kans om een stukje van de levendige levensstijl van het merk in je huis te halen.

A Fish Named Fred is veel meer dan alleen een kledingmerk – het is een complete levensstijl die jouw unieke persoonlijkheid weerspiegelt. Of het nu gaat om kleding, tafelgerei, accessoires, huisdecoratie of cava, Fred blijft keer op keer verrassen met unieke en opvallende producten die passen bij een levendige persoonlijkheid.

Probeer Fred’s levensstijl uit en haal meer uit de Fred-manier dan alleen je kleding!

nl.afishnamedfred.com

gerelateerde artikelen

Instagram