Black River Fishing & Boats, alles op het gebied van hengelsport!

Evert Grégoire heeft begin 2023 Black River Fishing & Boats geopend. De winkel heeft een unieke uitstraling door niet alleen een breed assortiment, maar de visboten en muurschilderingen maken de uitstraling van de winkel uniek. Het personeel beschikt over een brede kennis op het gebied van hengelsport en er is altijd tijd voor een koffie en een praatje. Klantvriendelijkheid staat voorop waardoor een bezoek aan de winkel een fijne belevenis is.

Fraai ingerichte winkel.
Fraai ingerichte winkel.

Black River Fishing & Boats in het Overijsselse Hasselt is een unieke grote hengelsportzaak in Nederland met alle bekende merken uit voorraad leverbaar. De winkel van maar liefst 500 m² heeft alle bekende merken op voorraad, aangevuld met accessoires en prachtige visboten. Niet alleen de roofvissers kunnen hun geluk niet op in deze winkel met een extreme voorraad, maar inmiddels heeft er een flinke uitbreiding plaatsgevonden voor ook de witvissers en karpervissers. Korda, Cuyten Boilies, Berlok, Cresta en Gura zijn voorbeelden van merken die verkrijgbaar zijn bij Black River.

Ruime keuze in kunstaas.
Ruime keuze in kunstaas.

De bekende merken op roofvisgebied zoals Shimano, Daiwa, Fox, Spro, Savage Gear, Iron Claw, Mepps, Rapala, Salmo zijn goed vertegenwoordigd. Van hengels, kunstaasjes tot accessoires, alles is verkrijgbaar in deze prachtige winkel. Ook voor kleding, leuke petten en zonnebrillen zorg je bij Black River voor de juiste outfit tijdens het vissen.

Wanden vol...
Wanden vol…

Tijdens de Preseason Market met Hemelvaartsdag introduceerde Black River zijn eigen label shads: MadShad. De shads zijn te koop in lengtes van 16, 18, 20, 25 en 35 cm met een schoepstaart en in lengtes van 18 en 22 cm met een V-staart. Dankzij de airbrush techniek beschikken de shads over geweldige details en zijn er al diverse grote snoeken mee gevangen.

De roofvisser kan hier zijn of haar hart ophalen.
De roofvisser kan hier zijn of haar hart ophalen.

Van de zomer organiseerde de winkel de ‘MadShad Battle’ waarbij er foto’s van roofvissen die gevangen waren met een MadShad ingestuurd konden worden naar de pagina’s van Black River op Instagram of Facebook. Voor de winnaar lag er een compleet MadShad pakket te wachten met kunstaas in diverse uitvoeringen en kleuren.

MadShad is het eigen merk softbaits.
MadShad is het eigen merk softbaits.

Voor dé echte visser is een bezoek aan deze mooie winkel een unieke ervaring waar je onder de indruk bent van het assortiment en het klantvriendelijke personeel die je graag voorziet van de juiste informatie onder het genot van een vers kopje koffie. Kortom, van harte welkom bij Black River Fishing & Boats te Hasselt!

Aquarium met koudwatervissen.
Aquarium met koudwatervissen.

Openingstijden
Maandag 13.00 uur – 18.00 uur
Dinsdag Vrijdag 10.00 uur – 18.00 uur
Zaterdag 10.00 uur – 18.00 uur

Voor als kunstaasvissen jouw stijl van vissen is…
Voor als kunstaasvissen jouw stijl van vissen is…
Werphengels, werpmolens, kunstaas, toebehoren: er is keuze genoeg!
Werphengels, werpmolens, kunstaas, toebehoren: er is keuze genoeg!

Adres

Black River
Industrieweg 38
8061 RB Hasselt (Overijssel)
Tel. +31 (0)85 – 079 70 10
E-mail: info@black-river.nl
Website: www.deroofvisser.com

gerelateerde artikelen

Instagram