Beetvrouw: een gesprek met Rianne Kreuger

NATHALIE VAN DEN BERG – Voor het laatste seizoen van het tv-programma De Visvrouwen mocht Nathalie van den Berg voor een Zoute aflevering op pad met Rianne Kreuger. Het stormde die dag, de dames werden gezandstraald en de onstuimige zee gaf hen weinig vis. Echt, het zat hen niet mee maar juist daardoor kon Nathalie al snel de enige mogelijke conclusie trekken: deze 32-jarige zoute dame uit Pijnacker is een echte visseres in hart en nieren. Niks weerhoudt haar van een lekkere vissessie op haar geliefde strand! Nathalie vond het dan ook de hoogste tijd voor een goed interview.

Als eigenaresse van kapsalon Rock Hair heeft Rianne een druk bestaan. De grote verantwoordelijkheid en de lange uren die ze in deze gezellige en goedlopende zaak steekt maken het strandvissen tot een heel belangrijk onderdeel in haar leven. Op het strand, met haar aas in de zee, dat is de plek waar ze ontspant en waar ze haar ultieme vrijheid beleeft.

Strand, zuurstof en zeebaars: Perfectie!

EEN POEPJE LATEN RUIKEN

Hoe ben je er zo verslingerd aan geraakt? Mijn lieve vader! Hij ging altijd al vissen, samen met een vismaat. Die twee stonden regelmatig op het strand. Die vismaat kreeg echter andere verplichtingen en mijn vader baalde daar enorm van natuurlijk. Tijdens een vakantie dacht ik, ach, waarom ook niet? Ik ga gewoon een keertje aansluiten, heeft hij ook een leuke dag haha.

Dit is een premium artikel.

Het hele artikel kun je lezen in Beet Magazine, voor slechts € 59,95 per jaar 9x thuis op de mat. Beet Magazine is als los exemplaar te koop voor € 7,95 in de betere hengelsportspeciaalzaak en de boekhandel.
Beet Magazine 9x thuis op de mat!

gerelateerde artikelen

Instagram