Lowrance Active Target 2

ActiveTarget® 2 biedt u de duidelijkste live weergaven van vissen en structuren in de hoogste resolutie. Door in realtime te zien hoe de vissen op uw aas reageren, kunt u de snelle aanpassingen maken die het verschil maken waardoor u meer vis kunt vangen.

Het helderste beeld

Zie de helderste en meest gedetailleerde live beelden onder en rond uw boot met ActiveTarget® 2. Met deze nieuwe, hoge helderheid kunt u visbewegingen volgen, kijken hoe ze reageren op de structuren om hen heen en, belangrijker nog, hoe ze reageren op uw aas.

Het vloeiendste beeld

ActiveTarget® 2 biedt een vloeiender en consistenter beeld binnen het gehele bereik en laat u zien wat er precies onder het wateroppervlak gebeurt in een live-actiefeed. Verbeteringen in de beeldbreedte die wordt uitgezonden door het ActiveTarget® 2 systeem maken het mogelijk om meer gedetailleerde beelden verder van de boot te tonen dan ooit tevoren.

Live weergaven met meer detail

Volg vissen en hoe ze reageren op uw aas met weergaven in hoge resolutie vóór, onder of rondom uw boot, of gebruik de Scout modus voor een ultrabreed bovenaanzicht van structuren en visactiviteit vóór uw boot.

Lees alles over de Lowrance Target 2 Live Sonar

gerelateerde artikelen

Instagram