Geroosterde vis op Zorba’s wijze

10

JOHN WILLEMS - Regelmatig denk ik terug aan onze mooie vakanties in Griekenland. Dan zie ik witte huisjes, olijfbomen, prachtige baaien met helderblauw zeewater en kleurrijke vissersbootjes. In gedachten proef ik de heerlijke salades, die bijzonder vriendelijke mensen voor ons klaar maakten. Nog steeds ruik ik de geur van geroosterde vis, en kruiden als tijm en oregano…
Zeker in de zomer probeer ik regelmatig in onze achtertuin, het heerlijke Griekse sfeertje op te roepen. Heel eerlijk: het is n...


Onbeperkt verder lezen?

Om het hele artikel te lezen, heb je een abonnement nodig op Beet Magazine. Ben je al abonnee? LOGIN om verder te lezen. Nog geen abonnement?

Lees onbeperkt online + 6x Beet Magazine thuis op de mat: € 62,50

ABONNEREN


--

Lees onbeperkt online - Digitaal Jaarabonnement Beet Magazine : € 49,50
---
--

Overzicht alle abonnementen

ALLE ABONNEMENTEN

---