Op donderdag 3 mei zullen Stefan Altena en Timo Vuits van onder andere Okuma een ‘vriendschappelijke’ battle tegen elkaar vissen, maar daar hebben zij hulp bij nodig. Beide heren hebben hun sporen in binnen-en buitenland verdiend en gooien hoge ogen op internationale podia. Wil met jij een van deze toppers de zege binnenhalen? Dit is je kans!

Geef je nu op! Scroll naar onderen en laat in een reactie kort weten waarom jij de ideale aanvulling voor een van de teams bent! Mailen kan ook: redactie.beet@vipmedia.nl

We zijn in totaal op zoek naar twee deelnemers voor deze battle. Er zal met matchhengels worden gevist op de vijver van De Walvissers in Hamont (België). Om het internationale tintje van deze battle te onderstrepen zijn we op zoek naar één Vlaming en een Nederlander om Stefan of Timo aan de overwinning te helpen.

“Er zal gevist worden met de matchdobber en de method feeder!”

Scroll naar onderen en motiveer kort waarom jij de ideale aanvulling voor team Nederland, of België bent. Aanmelden kan ook via de mail. Mail dan naar redactie.beet@vipmedia.nl met een korte motivatie en wie weet zien we je op 3 mei!

BELANGRIJK

– Visdag op donderdag 3 mei.
– Locatie: De Walvis Hamont (België).
– Eigen vervoer.
– Zelf eten en drinken meenemen.
– Eigen vismateriaal meenemen.
– Er is een goodiebag
– Aas en voer wordt verzorgd.
– Over deze dag volgt een uitgebreid verslag met film!
– Geef hieronder een korte motivatie waarom jij graag mee wil.
-Woensdag 18 april maken we de winnaars bekend
– Houd zo goed mogelijk Facebook Messenger of je email in de gaten. Win je deze dag, dan zul je hier namelijk privé voor benaderd worden.
– Reageer je niet op tijd op de bevestiging dat je deze dag mee mag, dan zijn we genoodzaakt een andere winnaar te kiezen.
– Verdere details volgen in nader overleg.

Timothy Vuits, nog steeds een crack op het gebied van witvissen en in het recente verleden zijn sporen verdiend in het wedstrijdvissen. Zijn messen zijn geslepen.

Stefan Altena maakt al weer enige tijd deel uit van het Nederlands Team witvissen. Hij heeft reeds menig EK en WK gevist.