In dit extra dikke zomernummer een Zeevis Special met veel aandacht voor de zeevisserij vanaf de boot en vanaf de kant/het strand op zeebaars, platvis en gladde haai. Doe er je voordeel mee! Verder een Witvis Masterclass die in het teken staat van de methodvisserij, zowel op commercials/visvijvers als op openbaar water. Een vismethode die garant staat voor veel en vaak ook grote vis. Maar de nazomer leent zich ook uitstekend voor de visserij in de bovenste waterlagen met de pelletwaggler, ‘parapluutjes’ en ‘balletjes’.

Natuurlijk in dit nummer ook veel aandacht voor de roofvis.

Natuurlijk in dit nummer ook veel aandacht voor de roofvis.

De nazomer en begin van de herfst is vaak een toptijd! Met allerhande kunstaas, zoals zogenaamde ‘vibrating lures, ofwel ‘vibs’. Die scoren vaak verrassend goed, of het nu baars, snoekbaars of roofblei is. En ook snoek en meerval zien wel wat in zo’n trillend stukje metaal. Maar ‘oldskool’ met een schuifloodje en een klein dood visje, of stukje vis als aas moet je zeker niet onderschatten. Dat weet Albert Dekker maar al te goed! We gingen een dag met hem op pad en dat werd een topdag met als kers op de taart een kasteel van een snoekbaars!

Dit en nog veel meer in dit 180 pagina’s dikke nummer.

BEET augustus/september verschijnt 22 augustus en is verkrijgbaar in de boekhandels en bij de hengelsportzaken. Voor een abonnement op BEET ga je naar: https://shop.beet.nl/category/abonnementen/.