ROOFVISSPECIAL – OPENING VAN HET NIEUWE SEIZOEN

In dit extra dikke nummer een roofvisspecial met veel aandacht voor de kunstaasvisserij in de eerste maanden van het nieuwe roofvisseizoen. Dat doen we onder andere met de VisTD, Wim Russchen en Bertus Rozemeijer. Kunstaas wat je net boven of door de planten kunt vissen is in deze periode belangrijk. Net als een plan van aanpak. Ook uitgebreid aandacht voor het vissen vanuit een bellyboot – dat zijn tegenwoordig volwaardige vismachines – en een Masterclass meervalvissen; zowel vanaf de kant als vanuit de (belly)boot.

ROOFVISSPECIAL - OPENING VAN HET NIEUWE SEIZOEN

Verder in dit nummer ook leerzame zeevisartikelen zoals: zeebaars in Zeeland vanuit de kajak met kunstaas, een top-5 bootvisonderlijnen van Belgisch international Ronny Cleymans en een update over het Oostvoornse Meer. Natuurlijk ook de nodige witvisartikelen; een Masterclass ‘grote brasem’ met Ed Stoop, Klaas Mozes en Ruud Berkhuizen, vissen in het voorjaar op commercials, een verslag van de Walterland Masters 2023 en Max van Oers neemt je mee in zijn keuzestress: wordt het grote ruisvoorn, struinen op karper of toch roofblei de aankomende maand?

BEET mei/juni 2023 is nu verkrijgbaar in de boekhandels en bij de hengelsportzaken. Voor een abonnement op BEET ga je naar: https://shop.beet.nl/category/abonnementen/.