In dit nummer een portret van Peter de Boef, de man achter de ‘parapluutjes’ en ‘bolletjes’, een visser die heel goed nadenkt over zijn visserij en hoe die te verbeteren…

Bertus Rozemeijer neemt je mee naar zijn visserij in de moerassige veengebieden: optimale natuurbeleving en prachtig getekende snoeken! De komende maanden komen ook de zeevissers aan hun trekken, zeker met wijting die nu massaal onder de kust aanwezig is. Thomas Sintobin beschrijft hoe hij deze vinnige rovers vanaf stranden en pieren bevist.

In BEET november 2023.

Verder in dit nummer; een nieuw Nederlands record barbeel, BeetVrouwen in Noorwegen, winterkarper, feederen aan het A’dam-Rijnkanaal, riviersnoekbaars, Witvis Masterclass over de (late) herfstvisserij, grote baars vanaf de kant en Bram Bokkers gaat op avontuur in Noord-India, op zoek naar zijn droomvis: de goonch, de vis waar Jeremy Wade beroemd mee is geworden in de populaire tv-serie River Monsters.
Dit en nog veel meer in dit super dikke nummer van maar liefst 188 pagina’s!

Deze BEET verschijnt begin december en is verkrijgbaar in de boekhandels en bij de hengelsportzaken. Voor een abonnement op BEET ga je naar: https://shop.beet.nl/category/abonnementen/.