In dit extra dikke najaarsnummer veel aandacht voor de herfstvisserij op roofvis. Afkoelend water, meer zuurstof, betekent meer bijtlust, zowel op de (getijde)rivieren als op de plassen en kanalen. Of je nu op snoek, baars, snoekbaars of meerval vist, nu moet je op en aan het water zijn! Ook voor roofblei is oktober vaak een topmaand, met kans op grote, dikke vissen en datzelfde geldt voor zeebaars.

Verder in dit nummer; de Witvis Masterclass over het vissen met de matchhengel, feedervissen voor iedereen, met Ramon Ansing op het Damsterdiep, met de feeder op de IJssel, Zeekanaal Willebroek én grote karpers met de vaste stok.

 

Natuurlijk ook de nodige aandacht voor de visserij op het zoute: kongeralen uit België, strandvissen in de branding, Sharkatag, giant trevally – de heerser van het rif, herfst in de Voordelta en zeebaars in het havengebied van IJmuiden.

Dit en nog veel meer in dit 180 pagina’s dikke nummer. BEET- oktober verschijnt 26 september en is verkrijgbaar in de boekhandels en bij de hengelsportzaken. 

|> Beet Magazine thuis op de mat? – Neem nu een voordelig jaarabonnement met 50% korting

BEET- oktober verschijnt 26 september en is verkrijgbaar in de boekhandels en bij de hengelsportzaken.