John Huussen van Beet Magazine bracht recentelijk een bezoek aan de hengelsportafdeling van Decathlon Arnhem, dat sinds een aantal jaren gevestigd is in de fameuze Rijnhal in de provinciehoofdstad van Gelderland.

Decathlon Arnhem heeft een oppervlak van zo’n 5000 vierkante meter en er worden onder leiding van store leader Patrick van Lokven producten in aangeboden voor meer dan 65 verschillende takken van sport! De winkel ligt op korte afstand van het Gelredome en is eenvoudig te bereiken: vanuit het centrum van Arnhem ben je binnen tien minuten, met de auto of met de bekende blauwe trolleybus, bij de winkel.

Decathlon Arnhem is zeven dagen per week geopend.

Decathlon Arnhem is zeven dagen per week geopend.

Decathlon is de grootste sportwinkel van Nederland en heeft als missie om sport voor iedereen toegankelijk te maken. Ze bieden dan ook producten aan voor een goede prijs/kwaliteitsverhouding. En dat allemaal op een duurzame manier. Zo heeft de vestiging in Arnhem in 2019 zonnepanelen op het dak van de Rijnhal laten plaatsen én streven ze ernaar om zoveel mogelijk producten een tweede kans te geven.

Ligt het gewenste product niet in de winkel? Neem dan eens een kijkje in de online sportwinkel.

Ligt het gewenste product niet in de winkel? Neem dan eens een kijkje in de online sportwinkel.

Bij Decathlon hebben ze een gigantisch aanbod aan hengelsportartikelen. Het maakt niet uit voor welke tak van de hengelsport je wat zoekt. Ze hebben wat je nodig hebt. Met producten die geproduceerd worden in Nederland en van het eigen merk Caperlan kunnen ze jou in al je behoeftes voorzien. Of je nou nachten gaat wachten op de karper, gaat jagen op de snoek of op voorns gaat vissen in de haven. Voor elke vismethode heeft Decathlon hengelsportmateriaal in het assortiment.

Foto: Bij Decathlon Arnhem scoor je alles voor je volgende vissessie.

Bij Decathlon Arnhem scoor je alles voor je volgende vissessie.

Het eigen merk Caperlan werkt er hard aan om betaalbaar, degelijk hengelsportmateriaal te ontwikkelen en aan de man te brengen. Bij Decathlon hebben ze hierdoor voor elke sportvisser het juiste hengelsportmateriaal. Zo leveren ze betaalbare producten voor de nieuwkomer, maar ook voor de doorgewinterde sportvisser hebben ze van alles wat zijn of haar hartje begeert.

Foto: Of het nou opblaasboten, stretchers of waadpakken zijn die je zoekt, bij Decathlon is alles beschikbaar. Bekijk alles online, check en bekijk het in de winkels of bestel het direct via de website.

Of het nou opblaasboten, stretchers of waadpakken zijn die je zoekt, bij Decathlon is alles beschikbaar. Bekijk alles online, check en bekijk het in de winkels of bestel het direct via de website.

Een aantal andere winkels in Nederland waar je, mede door de inzet van Rik Drewes – National Sport Leader Hengelsport, al goed terecht kunt voor de hengelsport zijn de vestigingen van Decathlon in Groningen, Kerkrade, Best, Rotterdam Coolsingel en Enschede. Let op: de overige Decathlon vestigingen hebben op dit moment nog geen goed aanbod aan hengelsportmateriaal!

Kleurrijk oppervlakte kunstaas.

Kleurrijk oppervlakte kunstaas.

Openingstijden Arnhem
Maandag: 09:00 – 21:00 uur;
Dinsdag: 09:00 – 21:00 uur;
Woensdag: 09:00 – 21:00 uur;
Donderdag: 09:00 – 21:00 uur;
Vrijdag: 09:00 – 21:00 uur;
Zaterdag: 09:00 – 18:00 uur;
Zondag: 09:00 – 18:00 uur.

Zitkisten en transportmiddelen.

Zitkisten en transportmiddelen.

Adres:
Decathlon Arnhem
Olympus 1
6832 EL Arnhem
Tel. +31 (0)26 – 2022 600

Ruime keuze aan zitkisten.

Ruime keuze aan zitkisten.

Websites: Decathlon hengelsport, klik hier.

Decathlon vestiging Arnhem, klik hier.