Hank Ahoy

1

Wat de boer niet kent…
Na diepzinnig overleg met onze Panvisser en toestemming van deze John Willems deze keer een ‘semi-Panvisser’ bij deze Hank Ahoy. Het is zeker niet de bedoeling om onder zijn duiven te schieten en de receptjes die je in dit schrijfsel vindt, zijn dan ook meer ter illustrering. Waarover dit gaat? Uw schippert wordt een beetje melig van de reacties wanneer dit visje, horsmakreel geheten, met een minachtend gebaar overboord gekieperd wordt. Ongeveer het lekkerste visje van de ...


Onbeperkt verder lezen?

Om het hele artikel te lezen, heb je een abonnement nodig op Beet Magazine. Ben je al abonnee? LOGIN om verder te lezen. Nog geen abonnement?

Lees onbeperkt online + 6x Beet Magazine thuis op de mat: € 62,50

ABONNEREN


--

Lees onbeperkt online - Digitaal Jaarabonnement Beet Magazine : € 49,50
---
--

Overzicht alle abonnementen

ALLE ABONNEMENTEN

---