We stipten het vorige keer al even aan: de rubriek Klim in de Pen staat open voor alle sportvissers en natuurlijk ook de lezers van Beet om hun verhalen en persoonlijke gebeurtenissen en mooie vangsten in te sturen. Daar zitten soms prachtige vangsten en avonturen tussen, maar ook vakantievisfoto’s, jeugdherinneringen of visdagboeken…

Je eerste meerval of een aparte vangst? Klim in de Pen! 

Je kon ook lezen dat er zelfs records tussen zaten; vangsten (soms hele kleine) die de toets der kritiek van de BNRZ of BBRZ kon doorstaan en als record werd aangenomen. Een ander idee werd ons aan de hand gedaan door te vragen hoe jouw visjaar 2021 eruit zag? Misschien heb je wel meer gevist dan andere jaren vanwege de corona; of wellicht heb je in dat jaar je pr kunnen bijstellen met een prachtige vangst. Hoe dan ook: heb je iets wat je leuk vindt om met je medevissers te delen, laat het ons weten!

Recordvissen hoeven niet per se groot te zijn!

Dus je weet het: ben jij een fanatieke of juist een ‘stil genietende’ sportvisser en vang je geregeld een mooie vis of maak je iets bijzonders mee dat je met je medevissers wilt delen? Mail dan je verhaaltje, mening, belevenis, vangstfoto of vakantiekiekje naar de redactie van Beet! Mail ons op adres info@publishinghouse.nl en wie weet sta jij snel op Beet.nl!

Man man man, wat een ellende…