Ook in 2022 kun je als sportvisser je ei kwijt bij Beet Magazine of op Beet.nl, zoals bij de rubrieken In the Picture, de Poll of Klim in de Pen. Voor deze laatste rubriek kan iedereen meedoen. Vang je geregeld een mooie vis of maak je iets bijzonders mee dat je met je medevissers wilt delen? Mail dan je verhaaltje, mening, belevenis, vangstfoto of vakantiekiekje naar de redactie van Beet!

Er kwamen al heel wat prachtige belevenissen voorbij in deze rubriek… 

Belevenis

We krijgen geregeld leuke inzendingen en daar krijgen we er nooit genoeg van! In deze rubriek kwamen al veel opmerkelijke vangsten voorbij. Wat dacht je van de zware graskarper van Thijs Mullink, de grote snoekbaars van de 88-jarige Jan Bakker  of de kleine meerval van Edwin Warnier die door een grote meerval gepakt werd… Heb jij ook zo’n belevenis meegemaakt aan de waterkant en wil je dat delen met je medevissers, laat het ons dan weten!

Je eerste geep vergeet je ook niet snel, zoals  Roan Waebeke

Ook meedoen?

Dus wil jij ook een keer in deze rubriek? Dat kan. Je hoeft beslist geen hengelsportjournalist of schrijfwonder te zijn om avonturen mee te maken aan de waterkant. Laat het ons weten of schrijf het van je af! De Beet is er voor elke sportvisser en daarom zijn we er ook voor jou. Mail ons op adres info@publishinghouse.nl en wie weet sta jij snel op Beet.nl!

Natuurlijk zijn leuke foto’s en bloopers ook welkom om in te sturen!