Afgelopen vrijdag bereikte ons het vreselijke en onwerkelijke bericht dat Marcel Ulje plotseling was overleden. Een groot verlies voor de hengelsport. Marcel was een bekend en graag geziene figuur op hengelsportbeurzen en open dagen van hengelsportzaken, waar hij altijd onvermoeibaar bezig was met het promoten van o.a. ‘zijn’ PB Products voor het karpervissen en Rozemeijer voor het vissen op roofvis.

Sinds 1998 was Marcel Ulje vertegenwoordiger bij Ultimate Hengelsport van merken als Nash, Korda, Solar, Cygnet Tackle, Gardner, Kryston, Cobra, PB Products, Abu en Rapala.

Marcel viste graag op roofvis en op karper.

Sinds 1998 was Marcel Ulje vertegenwoordiger bij Ultimate Hengelsport van merken als Nash, Korda, Solar, Cygnet Tackle, Gardner, Kryston, Cobra, PB Products, Abu en Rapala. Begin 2000 ging hij aan de slag als productmanager bij hetzelfde bedrijf. Nadat Ultimate Hengelsport stopte met haar activiteiten, ging Marcel Ulje zelf op weg om allerlei producten te ontwikkelen en te verkopen, dit steeds in nauwe samenwerking met een ervaren team hengelsporters.

Marcel geeft demonstraties bij Hengelsport Utrecht.

Marcel geeft demonstraties bij Hengelsport Utrecht.

Marcel Ulje werd in juli 1970 geboren in Leiden, hij mocht dus maar 52 jaar oud worden… Het team van Publishing House, Beet-magazine en Karperwereld wenst zijn vrouw en drie kinderen, familie, collega’s en vrienden van Marcel Ulje alle sterkte bij het verwerken van dit plotselinge verlies.