De afgelopen maanden hebben we niet stilgezeten bij Hengelsport Zaltbommel. De winkel heeft een complete make over gehad, er zijn diverse nieuwe merken aan het assortiment toegevoegd en we hebben ook zelf vanuit de praktijk een aantal nieuwe producten ontwikkeld en laten maken, zoals onze baanbrekende Invader Shad.

Dit is een innovatief stukje kunstaas dat in de harde praktijk uitermate dressuur doorbrekend blijkt te werken. Maar het klapstuk van alle nieuwe ontwikkelingen is onze gloednieuwe bellyboot-showroom! Hier vind je bellyboten van alle relevante merken, gebruiksklaar uitgestald om te zien, te voelen en te ervaren. Tevens kun je voortaan bij ons terecht voor het opbouwen van jouw bellyboot naar wens met alle mogelijke randapparatuur in onze eigen werkplaats.

Dit is een innovatief stukje kunstaas dat in de harde praktijk uitermate dressuur doorbrekend blijkt te werken.

We staan natuurlijk te popelen om onze compleet vernieuwde winkel feestelijk te openen, en dat zullen we dan ook doen op 24 en 25 februari, tijdens onze Open Dagen. Je bent op deze dagen van harte welkom om onder het genot van een hapje en een drankje te komen bekijken wat we ervan hebben gemaakt, en bij te kletsen met de bekende vissers van de diverse merken uit ons assortiment die die dagen ook aanwezig zullen zijn. Tevens zijn er natuurlijk een aantal geweldige aanbiedingen die je eigenlijk met goed fatsoen niet kunt laten lopen. Kortom: hier moet je zijn op 24 en 25 februari!

Je vindt ons aan de Toepadweg 31c in Zaltbommel, vlak aan de A2. Kijk voor meer informatie op www.hengelsportzaltbommel.nl.

Tot dan!

Logo Hengelsport Zaltbommel

Hengelsport Zaltbommel
Toepadweg 31c
5301 KA Zaltbommel
Tel. +31 (0)6 – 1858 9520
E-mail: info@hengelsportzaltbommel.nl
Website: www.hengelsportzaltbommel.nl