September is traditioneel de tijd van alle nationale kampioenschappen, niet alleen bij ons, maar overal in Europa. De komende weken is het topdrukte, met ieder weekend wel een kampioenschap of Topcompetitie weekend. Op 12 en 13 september het Open NK Jeugd en Clubteams.

Het komende weekend staan er twee kampioenschappen gepland en beide worden georganiseerd langs de oevers van de Lage Vaart. het parcours ligt tussen Almere en Lelystad, langs de Trekweg. Op dit parcours zal eind augustus 2021 ook het Dames Wereldkampioenschap worden georganiseerd.

Wie wordt Open NK bij de jeugd?

Aanstaande zaterdag, 12 september, wordt het Kampioenschap van Nederland Jeugd hier georganiseerd. Er zijn, net als in het Internationale vissen, drie verschillende leeftijdcategorieën:

  • U15,
  • U20
  • U25

Het parcours: Lage Vaart

parcours Open Nk Jeug en Clubteams locatie

Er zal worden gevist van 11.00 tot 15.00 en het precieze parcours ten noorden van de Vaartse plas (rechts gezien met het gezicht naar het water).

MEER LEZEN OVER WEDSTRIJDVISSEN? -> KLIK HIER!

 

Open NK Clubteams

Aanstaande zondag, 13 September, wordt op exact hetzelfde parcours het Open Kampioenschap van Nederland voor Clubteams georganiseerd. Ook nu wordt er gevist van 11.00 tot 15.00 uur.

Aanrader voor de liefhebber

Het is echt een aanrader voor iedere liefhebber van het wedstrijdvissen om tijdens een van deze dagen eens een kijkje te nemen bij dit soort wedstrijden.