Als er feeders in de Shimano Aero range veelzijdig genoemd mogen worden dan zijn het wel de korte modellen uit de X5 serie.

De X5 heeft een zeer aantrekkelijke prijs en de hengels zijn zeer breed inzetbaar. Naast de 10ft en 12ft Feeder is er ook een 9-11ft Multi feeder aanwezig die naar gelang de situatie heel eenvoudig in lengte is aan te passen.  Twee voor de prijs van één zullen we maar zeggen!

Met de hengels is secuur te vissen op voorn of brasem en tevens ideaal voor de visserij met methodfeeder of bom. In beide omstandigheden is de demping van de hengel uniek en fijn om mee te drillen.  Ongeacht of dat nu met 12/00 onderlijn en haak 16 op voorn of brasem is, of je vangt een karper van 7kg op een commercial vijver, je zult ervaren dat beide een genot is met deze hengel.

Afgebouwd met sterke en super lichtgewicht Seaguide XOG anti-tangle geleide ogen voor probleemloze worpen. Een handdeel met kurk en EVA voor extra grip en eenvoudig onderhoud en Shimano DPS molenhouder om je molen stevig te bevestigen. Met de drie bijgeleverde toppen kun je de hengels aanpassen naar gelang de omstandigheden