Na het succes van dit jaar wordt de King Of Clubs 2019 volgend jaar van 24 tot en met 31 augustus gevist in de wateren van County Leitrim, met Ballinamore als centrum. Ondanks het hoogseizoen is er een geringe prijsverhoging. In tegenstelling tot dit jaar vissen we volgend jaar op dinsdag 27 augustus, woensdag 28 augustus, donderdag 29 augustus en vrijdag 30 augustus. Dit heeft te maken met de overtochten van de ferries. Aansluitend aan de King Of Clubs wordt de World Pairs gehouden die op maandag 2 september 2019 begint.

Naast de bestaande wateren van dit jaar breiden we het aantal viswateren uit, ook omdat we in een andere periode vissen. Samen met Francis McGoldrick hebben we al een selectie gemaakt die we dit jaar nog gaan bekijken en bevissen.

Op de website www.bbi-travel.nl/koc2019 staat alle informatie over de King Of Clubs 2019 en kun je doorklikken naar de World Pairs 2019.

De reissom per persoon bedraagt vanaf € 707 per persoon:
€ 810 bij twee personen in één auto (inclusief tweepersoons hut);
€ 766 bij drie personen in één auto (inclusief driepersoons hut);
€ 707 bij vier personen in één auto (inclusief vierpersoons hut).

Pierre Bronsgeest

Jan Willem Plekkenpol, de winnaar van dit jaar van de King of Clubs.

Jan Willem Plekkenpol, de winnaar van dit jaar van de King of Clubs.

INBEGREPEN:
– Retourovertocht per ferry van Hoek van Holland naar Harwich met de Stena Line, inclusief een bed op basis van indeling in een tweepersoons binnenhut met douche/toilet, inclusief één auto (per twee deelnemers) tot 6,00 meter lang en lager dan 2,00 meter.
– Retourovertocht per Irish Ferries van Holyhead naar Dublin, heen met de Fast Ferry, terug met de Cruise Ferry, inclusief één auto (per twee deelnemers).
– Zes overnachtingen in B&B accommodatie, op basis van logies en ontbijt.
– Vijf keer lunchpakket (niet op de laatste dag).
– Vijf keer diner in jouw B&B (niet op de aankomstdag).
Voor voertuigen hoger dan 2,00 meter is voor de Stena Line overtochten een toeslag van € 60 per voertuig retour van toepassing. Bij Irish Ferries is er een toeslag voor bestelwagens van hoger dan 2,25 meter (maximale hoogte 2,60 meter) van € 60 retour per voertuig.
De volgende ferryovertochten zijn inbegrepen:
24 augustus: Hoek van Holland – Harwich, 22.30 uur vertrek, aankomst 06.30 uur (volgende dag);
25 augustus: Holyhead – Dublin, 17.15 uur vertrek, aankomst 19.15 uur (Swift, Fast Ferry);
31 augustus: Dublin – Holyhead, 08.05 uur vertrek, aankomst 11.30 uur (Ulysses, Cruise Ferry);
31 augustus: Harwich – Hoek van Holland, 23.00 uur vertrek, aankomst 08.00 uur (volgende dag).
Met een toeslag van € 45 per voertuig kan voor de terugreis over de Ierse Zee ook geboekt worden voor de Dublin Swift Fast Ferry, vertrek om 08.30 uur, aankomst 10.30 uur. De afstand Harwich – Holyhead bedraagt circa 550 km, waar je onder normale omstandigheden ongeveer zes tot zeven uur over rijdt.

LEES OOK  Vaste hengel tactieken met Luciën de Rade

BOEKINGEN:
Aanmelding is uitsluitend mogelijk via de website www.bbi-travel.nl/koc2019.
Na het maken van de prijsopgave kun je een definitieve boekingsaanvraag doen door het invullen van de namen, adres en geboortedata in het boekingsformulier. Belangrijk: vermeld bij het maken van de boeking het merk, kenteken en de lengte en hoogte van jouw auto in het veld ‘Overige opmerkingen’. Zonder deze gegevens kunnen wij de boekingsaanvraag niet in behandeling nemen! Na het afsluiten van jouw boekingsverzoek ontvang je een e-mail met een referentienummer. Vervolgens ontvang je per e-mail onze nota/bevestiging op het door jou opgegeven e-mailadres. Samen reizende personen dienen samen één boekingsaanvraag te doen. Het is mogelijk om voor elke persoon de betaling voor zijn eigen deel van de factuur aan ons over te maken onder vermelding van het factuurnummer.

Volg de website van Beet, www.beet.nl, en de Facebookpagina voor meer info en updates.

De King Of Clubs wordt mede mogelijk gemaakt door: Leitrim County Council, BBI Travel, Sensas, Ierland Tourisme en Beet.

De King Of Clubs wordt mede mogelijk gemaakt door: Leitrim County Council, BBI Travel, Sensas, Ierland Toerisme en Beet.