Frenkies Dobbers

Frenkies Dobbers heeft een brede range aan dobbers voor het vissen met de vaste hengel op commercials plus karper- en brasemvijvers in haar programma. De dobbers zijn verkrijgbaar in drie tot vijf verschillende drijfvermogens en optimaal afgewerkt. Enkele voorbeelden:

Door de flexibele nitonol stalen onderantenne is dobbermodel Anton, bijvoorbeeld, zeer geschikt voor de visserij op stilstaand water op karper en witvis. De Anton is verkrijgbaar met een draagvermogen van 0,3, 0,5, 0,7, 1 en 1,5 gram.

Anton.

Anton.

De Classic Carp 1 is een robuuste pen voor het vissen op o.a. karper die verkrijgbaar is met een draagvermogen van 1, 1,5, 2 en 3 gram.

Classic Carp 1

Classic Carp 1

De Mats is een inline dobber die eveneens geschikt is voor het vissen met de vaste hengel op karper op commercials en vijvers. Deze dobber is beschikbaar met een draagvermogen van 0,2, 0,3, 0,4 en 0,5 gram.

Mats

Mats.

Door de dikkere, goed zichtbare bovenantenne is dobbermodel Ruben met name geschikt voor het vissen met groter haakaas op karper op stilstaand water. De Ruben is verkrijgbaar met een draagvermogen van 0,2, 0,3, 0,4 en 0,5gram.

Ruben

Ruben.

De dobbers van Frenkies Dobbers zijn verkrijgbaar bij dealers in Nederland en België. Verder zijn ze online verkrijgbaar bij onder andere www.topdobbers.nl.

Frenkies Dobbers
Klaroenstraat 48
6004 DN Weert
E-mail: info@topdobbers.nl
Websites: www.frenkiesdobbers.nl
www.topdobbers.nl