Nieuwe producten voor het vissen op commercials en op witvis van merken als Browning, Ringers, Sensas, Prologic, Drennan en Martin SB.

 

Extra soepel

De recent op de markt gebrachte Browning Cenex Fluoro Carbon Hook Line uit het pakket van Zebco is ideaal te gebruiken voor onderlijnen voor het vissen met de vaste hengel, match- en feederhengel. Dit omdat het onder water vrijwel onzichtbaar is, ook als tippetmateriaal is het een gewaardeerd product voor de vliegvisser.

De extra soepele Cenex Fluoro Carbon Hook Line biedt een hoge trekkracht, ook op de knopen, ze is beschikbaar in diameters van 11, 13, 15 en 17/00. De trekkracht loopt daarbij op vanaf 1,25 tot 2,95 kg.

Producten - Wordt geleverd op spoeltjes van 50 meter.

Wordt geleverd op spoeltjes van 50 meter.

Adviesprijzen € 6,50 tot € 8,50.
Website: www.zebco-europe.com.

 

Ver in het rood

De Ringers Meaty Red Method Mix uit het gamma van JV Baits heeft een rode kleur, een zeer fijne structuur en een hoog percentage vismeel.

Door de fijne structuur plakt het lokvoer erg goed en is het zeer geschikt voor gebruik op de methodfeeder. Je kunt de Meaty Red Method Mix het beste de avond van tevoren al bevochtigen en daarna goed zeven. Bevochtig je het langs de waterkant pas, dan droogt het snel uit en verliest het zijn kleefkracht.

Producten - Het lokvoer voor brasem en karper wordt geleverd in zakken van 1 kg.

Het lokvoer voor brasem en karper wordt geleverd in zakken van 1 kg.

Website: www.jvbaits.nl.

 

Topper binnen de range

De afgelopen jaar geïntroduceerde Match 680 Box van Sensas is beschikbaar in de bekende groene, maar ook in een zilverkleurige uitvoering.

Het is een schitterende zitkist voor de regelmatige wedstrijdvisser en de enthousiaste sportvisser die alleen genoegen nemen met het beste. Het model vormt de top van de 25 mm reeks aan zitkisten en wordt geleverd met een inschuifbare voetenplaat, vier telescopische en twee standaard 25 mm poten die voorzien zijn van moddervoeten. De 680 wordt ook geleverd met meerdere laden en met een geïntegreerde, afneembare houder waarin het achtereind van je vaste hengel geplaatst kan worden.

Producten - Wordt geleverd met transportriem waarmee de viskist gedragen kan worden.

Wordt geleverd met transportriem waarmee de viskist gedragen kan worden.

Website: www.sensas.com.

 

Soepel en sterk

De nieuwe Specimen Camo XT lijn van Drennan zinkt zeer snel, ze is duurzaam en zeer goed bestand tegen doorschuren.

Producten - De lijn wordt geleverd op spoelen van 100 en 250 meter, zodat ze zowel voor het maken van tuigen en onderlijnen gebruikt kan worden als voor het vullen van een spoel van een werpmolen.

De lijn wordt geleverd op spoelen van 100 en 250 meter, zodat ze zowel voor het maken van tuigen en onderlijnen gebruikt kan worden als voor het vullen van een spoel van een werpmolen.

De Specimen Camo XT is soepel, sterk op de knopen en beschikbaar in zeven diameters vanaf 18 tot en met 33/00. Door de unieke, vierkleurige camouflagewerking valt ze nauwelijks op tegen welke ondergrond dan ook.

Producten - In camouflagekleuren.

In camouflagekleuren.

Website: www.drennantackle.com.

 

Nieuw camouflagepatroon

Dit nieuwe, ademende Prologic Realtree Fishing Jacket en B & B is opgebouwd uit een duurzaam, dubbellaags 100% polyester taslon materiaal met een waterafstotende afwerking.

Beide zijn 100% waterdicht met een TPU membraam van 8000 mm en getapete naden. Het jack en de broek zijn gevoerd met polyester mesh voering op het lichaam en polyester taffeta voering in de mouwen en pijpen. Ook de sterke ritssluiting is waterdicht uitgevoerd. De wegklapbare capuchon is in hoogte en breedte verstelbaar, het jack en de broek zijn voorzien van elk twee zakken met waterafstotende ritsen.

Producten - Verkrijgbaar in vier maten, M tot en met XXL.

Verkrijgbaar in vier maten, M tot en met XXL.

Producten - Met verstelbare, elastische schouderriemen kan de B & B naar wens afgesteld worden.

Met verstelbare, elastische schouderriemen kan de B & B naar wens afgesteld worden.

Adviesprijs Jacket € 98, B & B € 99.
Website: www.prologicfishing.com.

 

Groot in het kleine

Martin SB pakt het groots aan met mini-aas! Mini-aas is niet meer weg te denken uit de hedendaagse witvis- en karpervisserij. Na het succes van de Quatro Range (vier smaken in één potje), zijn alle 20 smaken Martin SB Mini Match Boilies nu apart verkrijgbaar in 60 grams bakjes.

De vier meest populaire smaken uit de Classic Range zijn toegevoegd aan deze range. Fluor – dumbells 7 mm en rond 10 mm: Passion Fruits, Pineapple, Shellfish, Red Spices & Garlic. Natural – dumbells 7 mm en rond 10 mm: Anise Power, Super Crab, Sweet Butterscotch, Liver & Tuna. Classic Range – rond 10 mm *NIEUW*: Roasted Nut, Tiger Peanut, Tutti Frutti, Monster Crab.

Producten - Karper, zeelt, brasem en barbeel kunnen dit aas maar moeilijk weerstaan.

Karper, zeelt, brasem en barbeel kunnen dit aas maar moeilijk weerstaan.

Website: www.martinsb.com.

Bekijk ook deze webpagina’s:
https://beet.nl/nieuwe-producten-voor-witvisser-en-commercial-visser/
https://beet.nl/nieuwe-producten-voor-witvissers-karpervissers-en-roofvissers/
https://beet.nl/nieuwe-producten-voor-de-karper-wit-en-roofvisser-2/