Sublieme, stijlvolle tassen en foedralen van Nytro

De eersteklas Nytro Sublime wedstrijdbagage is ontworpen voor intensief gebruik door de hedendaagse feedervisser. Het is extreem praktisch, ziet er geweldig uit en dankzij het ongelooflijk sterke PVC-materiaal is het uitzonderlijk robuust en stevig.

Dit goed ontworpen gamma dekt letterlijk zowat alle behoeften van de feedervisser. Van foedralen tot carryalls, van koeltassen tot leefnettassen en zelfs houders voor feedertoppen, Nytro heeft het. Er is alles aan gedaan om bagage te ontwerpen waarin je uitrusting veilig opgeborgen kan worden op de oever en onderweg naar huis. Gewoonweg subliem!

Sublime 600D Hard-Shell Holdalls

Deze hard-shell foedralen zijn er in drie verschillende lengtes en zijn ontworpen voor twee, vier of zes kant-en-klaar opgebouwde hengels. De centrale verdelers houden de werpmolens uit elkaar en beschermen ze tegen beschadigingen tijdens het opbergen en vervoeren. De hengels kunnen aan de binnenkant worden vastgezet met klittenband. Volledig gevoerd en gewatteerd aan de binnenkant voor extra bescherming. De harde buitenkant biedt maximale bescherming tijdens transport en opslag. De aparte opbergruimtes binnenin zijn ruim ontworpen en laten niets aan het toeval over. Alle handgrepen en schouderbanden zijn ontworpen voor maximaal comfort. De handgrepen zijn zo geplaatst dat de tas in balans is tijdens het dragen en zijn bekleed met neopreen voor een stevige en comfortabele grip. De verstelbare schouderbanden zijn volledig gewatteerd en hebben een antislip oppervlak zodat je ze comfortabel over je schouder kunt dragen.

Gemakkelijk schoon te maken PVC buitenkant, vervaardigd van zware, duurzame 600D stof.
Gemakkelijk schoon te maken PVC buitenkant, vervaardigd van zware, duurzame 600D stof.

De Sublime 2-Ready Rods Holdall is de meest eenvoudige versie en biedt alle eerder genoemde voordelen. Het foedraal biedt één compartiment gescheiden door de gevoerde beschermende verdeler tussen de werpmolens. Met een totale lengte van 195 cm is dit foedraal ideaal voor het opbergen van tweedelige hengels met een lengte tot 12 voet/360 cm.

Waterafstotend, met een robuuste versterkte basis. Duurzame ritsen van SBS-kwaliteit.
Waterafstotend, met een robuuste versterkte basis. Duurzame ritsen van SBS-kwaliteit.

De Sublime 4- en 6-Ready Rods Holdalls zijn verkrijgbaar in 165, 180 en 195 cm met extra vakken en sleeves aan beide zijden van het foedraal. Dit zijn de meest veelzijdige foedralen in het assortiment en bieden maximale opbergmogelijkheden voor hengels, werpmolens, brollies, landingsnetstelen, distance sticks, feedertopkokers en zelfs een margin vaste hengel. Voldoende ruimte en maximale bescherming zijn de sleutelwoorden om deze foedralen te beschrijven.

De eersteklas Nytro Fishing Sublime wedstrijdbagage is ontworpen voor intensief gebruik door de hedendaagse feedervisser.
Dikke gevoerde schouderriem met antislip oppervlak, zacht neopreen handvat en gebalanceerde grip voor extra comfort. Volop ruimte voor je uitrusting.

 

www.nytrofishing.com

gerelateerde artikelen

Instagram