Visservice: In de herfstvakantie naar Noorwegen!?

Bij Visservice is de kalender voor 2024 onwijs hard volgelopen. Er zijn voor de reguliere reizen nog maar een paar plekken beschikbaar.

Dit heeft gemaakt dat de heren bij Visservice een periode hebben open gezet, waar in het verleden geregeld om gevraagd is. In 2024 is het mogelijk om in de herfstvakantie mee op reis te gaan naar Vevang. Dit juist ook speciaal voor visliefhebbers die afhankelijk zijn van de standaard vakantieperiodes.

Lekker vissen in de herfstvakantie!
Lekker vissen in de herfstvakantie!

Het zal uiteraard een reis worden voor de doorgewinterde visser. Noorwegen staat al niet perse bekend om het mediterrane klimaat en in de herfst kan het daar al lekker fris zijn! Dus overdag het water op en ’s avonds lekker opwarmen bij de houtkachel!

In de herfst valt er nog goed te vissen.
In de herfst valt er nog goed te vissen.

Door de gunstige ligging van het fjord zullen we van de wind niet al te veel last hebben. Er zijn doorgaans altijd plekken waar gevist kan worden, ook bij steviger weer.

Bij rustig weer kun je zelfs nog de oceaan op.
Bij rustig weer kun je zelfs nog de oceaan op.

Vevang is een plek waar Visservice al meer dan 25 jaar ervaring heeft. De visgidsen kennen het fjord en de oceaan op hun duimpje en weten vissers de beste plekken te laten zien om hun visreis tot droomreis te maken! De grote variëteit aan zoutwaterrovers maakt vissen hier tot een groot spektakel.

Sportvissen waar je de handen vol aan hebt.
Sportvissen waar je de handen vol aan hebt.

Om je aan te melden voor deze visvakantie kun je naar www.visservice.nl gaan. Daar staat meer informatie over de reis, de vissoorten en wat je verder kunt verwachten wanneer je een geheel verzorgde reis boekt bij Visservice!

www.visservice.nl

gerelateerde artikelen

Instagram