De Middy Grip-Flex Whopper Pots uit het assortiment van groothandel Arca zijn groter uitgevoerd voor het presenteren van deeg wanneer ze op ongeveer 60 cm van het uiteinde van de vaste hengel worden bevestigd, of wanneer ze op het uiteinde worden bevestigd voor het voeren onder de eigen oever in de ‘setting-the-trap’-stijl. Bij deze manier voer je met een volle pot en laat je de dobber over het aanbod heen vallen zonder deze terug te trekken.

De soft grip basis beschermt je hengel volledig en het is ontworpen met gaten aan de zijkant en de basis om vacuümvorming te voorkomen bij het plaatsen van samengeperst aas of voer, gewoon een tikje op de vaste hengel en de inhoud valt er gemakkelijk uit. Ze zijn klaar om een revolutie teweeg te brengen in het vissen onder de eigen oever.

Alle drie de Grip-Flex potten zijn gemaakt om compatibel te zijn met deksels en bodems, waardoor een compleet potsysteem ontstaat.

Alle drie de Grip-Flex potten zijn gemaakt om compatibel te zijn met deksels en bodems, waardoor een compleet potsysteem ontstaat.

Redacteur Dan Webb bekijkt in onderstaande video het assortiment ‘Grip-Flex’ potten van Middy, inclusief de nieuwe ‘Whopper’ versie. De originele ‘Grip-Flex Pro’ potten waren een geweldige uitvinding, gevolgd door de ‘Grip-Flex Tower’ potten en nu de nieuwste “Grip-Flex Whopper” potten.

Een pot per verpakking, diameter 32 mm, diepte 32 mm, adviesverkoopprijs € 7,99.

Website: www.arca-bifa.com.