De dagen dat we geweekt brood gebruikten als lokvoer liggen al decennia achter ons. Voor elk type water en voor elke vissoort of vismethode zijn er nu speciale lokvoeders te koop of te bestellen. De toevoegingen die tegenwoordig los verkrijgbaar zijn en aan het lokvoer of het aas toegevoegd kunnen worden, spelen hierbij voor een maximaal vangstresultaat vaak een doorslaggevende rol!

Attrafish logo

Groothandel Arca heeft de verdeling verworven van de producten van Attrafish in Nederland en België. Dit is een naam die onder de Nederlandse sportvissers misschien nog niet zo bekend is, maar onder de witvissers, wedstrijdvissers en karpervissers in het Vlaamse deel van België zeer zeker wel.

Attrafish produceert hoogwaardige toevoegingen voor het lokvoer en voor het aas.

Attrafish produceert hoogwaardige toevoegingen voor het lokvoer en voor het aas voor de witvisserij met de vaste hengel, de matchhengel en de feederhengel, sommige producten zijn ook specifiek afgestemd op de karpervisserij. Bij het ontwikkelen van die producten stond en staat één eigenschap centraal: de vangkracht.

Het assortiment van Attrafish bestaat op dit moment uit Easy Sprays, Boosters, Essential Oils en een reeks van achttien sterk geconcentreerde poeders uit de Powder Attraction range.

Het assortiment van Attrafish bestaat op dit moment uit Easy Sprays, Boosters, Essential Oils en een reeks van achttien sterk geconcentreerde poeders uit de Powder Attraction range. Met de Easy Sprays, beschikbaar in veertien smaken, kun je je haakaas, lokvoer of boilies bestuiven. De Bait Boosters vallen op door hun sterke geur en volle smaak, het product is verkrijgbaar in 23 smaken. De Essential Oils kunnen het gehele jaar door ingezet worden in het lokvoer, de leem of bij aassoorten als maden, casters en maïs; dit product is beschikbaar in acht smaken.

Met de Easy Sprays, beschikbaar in veertien smaken, kun je je haakaas, lokvoer of boilies bestuiven.

Website van Arca: www.arca-bifa.com.